1-2 év közötti gyereknek adnál szörpöt? édesítőszeres jobb mint a cukros?
Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 19:21
1/12 anonim válasza:
csakis háziszörpöt, és nagyon nagy higítással. Most baba gyümi levet iszik higítva, de döbbenten tapasztaltam, hogy azokban több a cukor 100 milire bontva, mint a felnőttek gyümölcslevében...innentől akkor nem hiszem, hogy a házi szörp rosszabb választás volna..
2/12 anonim válasza:
Nem adnék. Igazából sem a cukrosat, sem az édesítőszereset nem szeretem, nekem a xilit jött be legjobban. De ha szeretnél adni neki, akkor házi szörpöt adj, és mehet sima cukorral. Néha 1-1pohártól semmi baja nem lesz.
3/12 anonim válasza:
az édesítőszer károsabb mint a cukor, és hasmenést is okoz. inkább adj gyümölcslét kicsit hígítva.
4/12 anonim válasza:
Nem adnék, nem adtam. Ha valamit, akkor erősen hígított házi szörpöt. Az édesítős még rosszabb.
5/12 anonim válasza:
édesítőset még a hat évesemnek sem adok,én sem iszok,nemhogy ilyen kicsinek.nagyon egészségtelen
szerintem felesleges ekkora gyereknek szörp,de ha már akarsz adni,akkor csak jó minőségű gyümölcsszörp,ha van házi.ha nincs,akkor mondjuk sió,az finom is
6/12 anonim válasza:
Nem kap szörpöt. Múltkor beteg volt, gondoltam adok neki ívólevet, de annyira megszokta a vizet, hogy nem kell neki az sem. Szerintem felesleges szörpöt adni neki. A víztől nincs jobb szomjoltó. Ha adnék neki, akkor cukrosat adnék nem édesítőszereset.
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok azon a véleményen hogy nem kell neki még a szörp.csak sajnos párom is adja neki és ha a mamánál van ott is feszt azt vedel a cumisüvegje állandóan avval van tele mikor érte megyek ők édesítőszereset isznak.
2015. aug. 19. 21:11
8/12 anonim válasza:
Az édesítőszer egy ekkora gyereknek szó szerint méreg! Ne engedd! Te vagy az anyja! A kislányom 5 éves, maximum 100%-os gyümölcslevet iszik, lehetőleg frissen préseltet! Egyébként, ha cumisüvegből issza, a többi káros hatásán túl még a fogait is elrohasztja! Láttam már 3 évest fekete fogakkal!
9/12 A kérdező kommentje:
De miért méreg?mert nem tudtam én se.ha meg evvel érvelek Úgyis mondják hogy magyarázzam el miert méreg
2015. aug. 20. 08:28
10/12 anonim válasza:
Én ritkán kb havi 1x adok neki pölöskei szörpöt,persze nem full édesen. Annyira nem issza. Vizet viszont jobban elfogadja. Szerintem ha ritkán adsz neki egyik sem káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!