Sírás nélkül lehet húzni az etetések közötti időt?
Ha kiviszed levegőre/magadra kötöd a lakásban akkor simán visszaalszik szerintem annyira, hogy 3 óra múlva egyen.
(A fiunk is 2 óránként eszik kevesebbet az elejétől és neki pl. teljesen jó úgy)
Köszönöm a tippet!
Az én fiam sokáig 3 óránként evett. Aztán hirtelen borult minden pár hete. Talán félreértettem és én szoktattam erre rá, nem tudom. :(
A hasfájásra sok csodaszer/módszer van, de igazán, csak az idő fogja megoldani, nemsokára kinövi, megérik/fejlődik annyit az emésztése, hogy ne fájjon sokat a hasa, erősödik a hasizma, könnyebben fog pukizni kakilni.
De ha megeteted 2 óránként és ettől megnyugszik, akkor miért akarod húzni az időt? Próbáld ki persze, hátha nem bejön, de gondolj bele, hogy ő éhes, te meg húzod az időt. :( Nem egyformák az emberek, van aki hamarabb éhezik meg van aki sokáig bírja.
Próbáld kitalálni mi a jó a babádnak, a hasfájáshoz meg kitartás. nemsokára elmúlik.
Saját tapasztalatom, hogy ha éhes volt a lányom, akkor nem tudtam húzni az időt. Pedig a védőnő pontosan megszabta mennyit és mikor ehet, én meg első gyerekes anyukaként vért izzadva tartottam be a "jó"tanácsokat. Üvöltött a gyerek persze egész nap.
Második gyereknél akkor etetem amikor látom az éhség jeleit. Hasfájós volt mindkettő, de nem függött az evéstől.
Nem fogad el többet főleg délelőtt. Próbáltam de ha el is fogadta büfi után, a következő büfivel úgy jött vissza.
Mindent amit lehetett kipróbáltunk, csak az angol víztől volt javulás. Ezt kapja is. Remélem tényleg kinövi lassan.
Délután elfogad többet, akkor tovább is bírja, általában 2,5 óráig, tegnap valahogy még tovább.
Én nem akarom éheztetni. Sírni sem hagyom. Nem tudom mennyire fog ez bevállni de úgy gondolom megér egy próbát hátha, persze amíg nem sír.
A kerdezo nem akarta eheztetni. Irta is! De ugy veszi eszre,hogy hogyha 3 orankent eszik,akkor nem ugy faj a hasa.
Elmulik hamarosan es ezzel egyidoben szerintem atszokik 3 orankenti evesre is!
De a levegore kivitel jo otlet!
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek zöld kezet adtam, nem tudom mit lehet lepontozni a válaszokban.. nekem mindegyik hasznos.
Hát délelőtt egyszer magától tartott 2 óra 40 perc szünetet aztán megéhezett 2 órára rá.. negyed órát tudtam úgy járkálni vele, hogy nem sírt.. pukik jönnek sorban, remélem megoldódik és lassan sikerül kitolni az időt. 1-2 ritka eset csak nem okoz majd gondot naponta de ha az evések nagyja 2,5-3 óránként lenne, nagyon örülnék főleg ha ez megoldja a hasfájást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!