A csak tápszeres babákat mikortól lehet elkezdeni mással etetni? Mert a szakkönyv azt mondja 4 hónapos babákat már lehet elkezdeni etetni.
Kisfiam szintén tápszeres (is) volt kezdettől fogva. Ahogy 2 hónapos lett, adtam neki almát, minden nap két étkezés között megevett 1/4 almát lereszelve. Nála nem lehetett megállni egy-két kanálnál sajnos. Nagy súlyú volt, óriási étvággyal, hát nem volt mit tenni (védőnő is mondta, hogy stramm gyerek, adhatok neki almát).
3 hónapos lett, amikor adtam neki alma-sütőtök desszertet először.
4 hónapos lett, amikor adtam neki először sütőtök-krumpli főzeléket.
5 hónapos lett, amikor adtam neki először húst.
Most vasárnap lesz 6 hónapos, 70 centi, 8,5 kg, egy vasgyerek (nem duci egy kicsit sem), és már csak napi 2x kap tápszert, reggel és este. Délelőtt kap gyümölcsöt tejpéppel vagy babakeksszel, esetleg gabonával, 2-kor kap húsos főzeléket, és 5-kor hús nélküli zöldségpürét/főzeléket.
Természetesen érdemes mindig az orvos/védőnő tanácsait megfogadni, én így tettem, mindketten ezt javasolták. (B)
utsónak.
A kajákat te csináltad, vagy bébiételt vettél?
na rákérdezek a védőnőre és kipróbálom 3 hónaposan:-)
Azért vagyok tapasztalatlan, mert a fiamat fél évig csak szoptattam.Utána meg már majdnem mindent megevett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!