Nagyon náthás a 8 hós babám. Még sose volt náthás. Mit tegyek? Nem alaudt szinte egész éjszaka az orrdugulástól, csak szörcsögött. Mit adhatok neki?
Figyelt kérdés
Fújtam már stérimárt, orrporszívóztam. Még mit lehetne, hisz így is szörcsög. A kedve jó, mert játszik, mászkál. Tüsszög is néha. Elvigyem dokihoz, vagy házilag kikúrálható? Láza nincs.2008. szept. 15. 11:41
1/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem nincs szükség arra, hogy orvoshoz vidd, de ha belázasodik, vagy a váladék, ami az orrából jön csúnya zöld színű lesz, akkor vidd el. Egyelőre kezeld úgy, ahogy eddig: takarítsd az orrát, nehogy a fülére menjen és az begyulladjon és hagyd, hogy a szervezete legyőzze a betegséget. Szerintem egy kis náthától csak erősödik az immunrendszere. Ha szereti adhatsz neki kamillateát, az biztos segít neki.
2/4 anonim válasza:
Vegyél neki még Cebion cseppet a C vitamint és azt is adhatod. Erősíti az immunrendszerét és tényleg nem kell csak abban az esetben ( láz, zöldes orrváladék) vinni orvoshoz mint írták előttem.
adhatsz egy kis mézet is neki.
3/4 anonim válasza:
Vidd el,nem tudod vírusos-e,kell-e köptető,ami oldja az orrában is a váladékot és nem minden esetben hatásos a Sterimar sem,van ,hogy erősebb csepp kell.
Az ovisok körében pl.nálunk vírusos v.mi van,orrfolyásos-köhögéses,van olyan akinek átment tüdőgyulladásba.
Könnyítheted babás mentolos fürdetővel,mentolos balzsammal a mellére és a hátára,kis páráztatással.Itasd kamilla v.hársfateával,fontos a C-vitamin.
4/4 anonim válasza:
Én a gyerekorvos tanácsa szerint ezt tettem:Oscillococsinum napi 2*1 pellet kb 0,5 dl vizben oldva+a reggeli adaghoz 1/4 calcium pezsgőtabletta+ 10 csepp Bérescsepp(10 kg alatt csak kúraszerűen,ezt ebben az esetben 3 nap,amíg az Oscillo. kitart)+10 csepp Cebion csepp.Ezt alatt a 3 nap alatt nem kell a D vit.,mert azt kiváltja a pezsgőtabletta.Orrszívás,Sterimar orrspray.Sós vízet is lehet párologtatnia lakásban. Én most csináltam végig és a D vit. mellé tovább kapja a Cebiont,mert a tápos gyerekek C vit. hiányosak lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!