Másnál is van ilyen helyzet? Miért kell kiakadni a használt ruhán? Más is vásárol börzén?
Szia! Én mindent turiban veszek és minden ruhája a babámnak tökéletesen szép:)senki nem mondaná meg hogy onnan van. Nagyon jó angol minőség ha 100szor kimosom akkor is ruha. Van kínaiból is de 3szor mostam ki már rojtos.A tescos cuccok viszont tényleg jók.Azért szoktunk újat is venni.Ja és nem azért megyek turiba mert nem vehetnék újat de valóban nagyon jó minőségűek.NEXT Mark&Spencer stb..
Semmi baj ezzel Anyósod vegyen újat neki ha akar:)
te, gondoljon már bele anyóspajtid, h egy újszülött meddig hord egy ruhát!
56-os max egy hét. Pazarlás lenne ebből nem börzézni...
Ez olyan, mintha megveszel egy blúzt, és 2szer felveszed, és kidobod... hihetetlen komolyan.
Szerintem nagyon keves ember teheti meg, hogy csak uj ruhakat vegyen a gyermekenek, de aki meg tehetne az sem mindig teszi meg.
A csaldomban vannak gazdag rokonok is, de ok is raadnak orokolt ruhakat a gyerekeikre.
Nincs ezzel gond!!!
Azzal van a gond, hogy szivesen megvennem az uj ruhakat is, de nem tehetem meg.
Nemreg hallottam egy ismerosomtol, hogy minek szul az gyereket aki nem tud mindent megadni neki es panaszkodik, hogy milyen draga a tapszer a ruha es a pelenka.
Erre mondtam neki, hogy az en lanyomon is hasznalt ruha van.
Nem tudott meg levegot sem venni....mert, hogy nem gondolta volna.
Gyonyoru ruhakat lehet venni hasznaltan is.
Masreszt ha csak olyan emberek vallalnak gyereket akik mindenbol a legjobbat tudjak venni, igen gyorsan elfogynak a magyarok :S
Én is használt rucikat veszek a babámnak.
Anyósod ha ennyire ki van akadva, miért nem újakat?
Különben az én anyukám is ki van a használt ruháktól, de ő minden héten beállít egy-két újjal.
Mindenkinek köszi a támogatást!
azért nem értettem miért volt kiakadva, mert annyira spórolósak ők is, mint a skótokot és nem hiszem, hogy a párom és az öccse kiskorában mindig új ruhába járt!
na mindegy!
szerencsére a párom is leszereli.
:)
Kedves utolso valaszolo:
TE MAZLISTA :D
Bar csak az enyem is befogna neha....pedig O sem csinal semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!