Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnál is van ilyen helyzet?...

Másnál is van ilyen helyzet? Miért kell kiakadni a használt ruhán? Más is vásárol börzén?

Figyelt kérdés
az anyósom totál kiakadt azon, hogy használt ruhákat vettünk a születendő Babánknak. szerintem, ha havonta kinövi a ruhákat felesleges pénzkidobás vadiúj ruhákat venni, szerintetek?
2010. márc. 23. 18:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ha ő adta rá a pénzt, akkor kiakadhat, egyébként semmi köze hozzá, sőőőt, örüljön, hogy spórolsz.
2010. márc. 23. 18:50
 2/19 anonim ***** válasza:
Ilyenek az anyósok:-)Én is sok mindent veszek onnan.
2010. márc. 23. 18:53
 3/19 anonim ***** válasza:
Én szinte csak használt ruhába öltöztetem a gyerkőcöt.Nem börzén,hanem turiba.Sokkal egyedibb,és szebb,na meg olcsóbb dolgokat tudok vásárolni,mint egy bababoltba.
2010. márc. 23. 18:55
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondd a kedves mamának, hogy nektek erre van pénzetek, ha ö ragaszkodik az újhoz, akkor legyen szives és fizesse ki, akkor szivesen veszel új holmikat a babádnak.
2010. márc. 23. 18:56
 5/19 anonim ***** válasza:
én is onnan öltöztetem a fiam.Nem mondom hogy nem kap ujjat is,de a többség bizony használt.főleg hogy most van abba a korban,hogy kint csúszunk mászunk,kerítésre fel és le,homokozóba ki és be,így a ruhákat naponta,sőt mondhatni naponta többször cserélni kell.egy ujj ruhát nem lenne szívem rá adni kintre.mond meg a mamának hogy ez azt jelenti hogy igénytelen vagytok vagy hasonló.
2010. márc. 23. 19:00
 6/19 anonim ***** válasza:

Én igaz nem veszek, mert minden barátnőmtől kapom, amit már kinőttek a gyerekek. Igaz veszek újat is (tescoban nagyon jókat lehet jó áron) de tökre nem érdekel hogy használt ruha is van a lányomon. Az anyósok "feladata" hogy mindenbe beleszólnak,kritizálnak. Tisztelet a kivételnek persze. De ne foglalkozz vele. És ahogy a többiek írták, mondd meg, ha azt akarja hogy új ruhácskákban legyen, akkor adjon pénzt ne csak a szája járjon... pfff úúúútálom az ilyeneket!!!!!!

Sokkal fontosabb dolgokat is meg kell venni, és semmi baj nincs a börzén vett ruhákkal. Hiszen azt is csak kis ideig használta egy másik baba, nyílván nem a sárban dagonyázott... anyósok...

Boldog babavárást! És ha jót akarsz, akkor még most építsd le anyósodat, mert ha így folytatja, később mindenbe bele fog szólni és a fejedre nő!!!!

2010. márc. 23. 19:06
 7/19 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gáz a használt ruhákkal!Én a nővéremtől kaptam egy csomót,amikor megszültem.Azokat pedig má Ő is úgy kapta.
2010. márc. 23. 19:08
 8/19 anonim ***** válasza:

Furák ezek az anyósok! Az én anyósom meg azért akad ki, ha újat veszek a kisfiamnak:)Már azon is totál kiakadt, hogy sapkát 2000ft-ért vettem télre a kisfiamnak, mert azt nem szoktam turiban venni.

De igaza van az egyik hozzászólónak, most beszélj anyóssal, mert ha már így az elején beszól, akkor ez még csak rosszabb lesz, amikor megszületik a baba. Tapasztalat:(

2010. márc. 23. 19:42
 9/19 anonim ***** válasza:

Ne4künk olyan használt ruhatárunk van, hogy senki nem mondja meg róla hogy használt és kb tizedannyiért vettem, mintha újan vettem volna őket! Persze néha veszek, meg kapunk újakat. Semmi baj a használt ruhákkal.

Ha anyósodnak nem tetszik, fogd kézen és vidd el vásárolni, mond meg neki, hogy ez is kell, meg ez is és ha meglátja az új ruhák végösszegét, majd lehet elgondolkozik. Ja, de ő fizesse.

2010. márc. 23. 20:03
 10/19 anonim ***** válasza:
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Én is turiból öltöztetem a lánykámat, és szerintem még tovább is bírják ezek a ruhák, mint amiket újjonan veszek. (mondjuk a bodykat úgy szoktam) Nagyon jó, és márkás dolgokat szoktam találni. Terhesen pedig egyenesen mániákus voltam, mert táppénz alatt rengeteg időm volt. Pár hónapig nem is költöttünk ruhákra.
2010. márc. 23. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!