Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugye nem fog éhen halni?

Ugye nem fog éhen halni?

Figyelt kérdés

Lányom 6,5 hós, napok óta alig eszik vmit - se gyümi, se főzelék, se táp. Mit csináljak? Azt hiszem a sok erőltetéstől már kezdi megutálni az evést. Visszafordítható ez még?

Nem letolást, hanem tanácsokat várok tapasztalt anyukáktól, köszönöm!

2010. márc. 23. 18:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Tegnap óta én is küzdök a 7 hósommal,a cici sem kell neki. max 200grammot eszik tejcit,az viszont nagyon kevés,és ha így folytatja el fog menni a tejem.Tápszert meg fogadja el,mert régebben pótolni kellett volna de 10-ből 10 félét nem evett meg.
2010. márc. 23. 20:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia. LEhet csak a foga jön ha ennyire nem akar enni szegényke. De ő úgy is jelez majd ha éhes:)!Ne aggódj.
2010. márc. 23. 20:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Amikor én elkezdtem a hozzátáplálást én is erőltettem az evést, mert sokaktól azt hallottam, hogy ennyit eszik annyit eszik a babájuk, a kislányom meg szinte csak a felét azoknak a mennyiségeknek. De az erőltetéssel csak annyit értem el mindig, hogy kihányta még azt is amit megevett. ( ez kb. 3x-4x történt). Azóta annyit eszik amennyi jól esik neki. Nem mondom, hogy nem kínálgatom meg többször is, de nem erőltetem rá. Mi sem mindig ugyan úgy eszünk, ők is emberek csak kicsik. Ne aggódj ne fog éhezni, éhen halni meg pláne!!!! Tényleg lehet a fogzás indult el nála, akkor az én kislányom is kevesebbet eszik.
2010. márc. 23. 21:36
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hát az ínyén nem látok semmit...

Ma összesen megevett 3 kanál alma-krumplit, 2 kanál sütőtököt és kb 180ml tápot... Meg cicizett egy kicsit, de az maximum 30ml lehetett. Eléggé elszomorít, de ma már tényleg azt csináltam, hogy amikor ennie kellett megkínáltam és mivel nem evett, nem erőltettem. Ehhez képest tök jókedvű volt egész nap, szóval nem tudom mi van?! Azt hiszem ha ez így marad, jövő héten felhívom a dokit, hátha tud vmi okosat mondani!

Még 1* köszi mindenkinek!!!

2010. márc. 24. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!