Gyerek orvos és a védő nő szerint 15 hetesen 130 ml -it kell enni a babámnak majdnem 6 kg súlyához de 170 ml-it kér sőt van mikor 190 ml. Van e akinek a babája hét és súlyra hasonló? Vélemény?
ja és betarja még éjszaka is a 3 órát nem hagyunk ki és nem tolodik esetleg 10 percet
állítólag a súlyát be kell szórozni 150 el =900 azt elosztani a 8 étkezéssel úgy jött ki 112,5ml
szóval akkor ez a számolgatás sehogy nem ok ,de a lényeg hogy babucim jól érzi így magát jó étvágya van :)
Az én babámnak a súlya hasonló, 5850 gramm most, lassan 12 hetes. Délelőtt elég neki a 120 de délután nagyon nem. Van mikor 150-et csinálok neki és kéri a többit. 180 már elég szokott lenni. :) ezért ennyit is szoktam neki eleve csinálni, ritka, mikor hagy belőle.
Én azt nem értem ezekben az orvosokban, hogy kivitelezni hogyan szeretnék? Éheztetnék a babát? A baba jobban tudja mennyire van szüksége, úgyse eszi meg ha nem kell neki.
Utolsó. Az a módszer ha tápszresek, hogy a "kövér" ( szerintük) babának felírnak egy másik tápszert amiben majdnem 0 tápérték van...és a husis baba szépen elkezd csökkenni persze ordít minden nap.
Azt se tudja az ember, hogy most mi a franc van...aztán eszébe jut , hogy maradt még az előző tápszerből..hát adjunk már neki...aztán a baba meg se mukkan...aztaa!
Nos ez így megy. Szoptatósoknál lelki ráhatással csinálják , hogy éheztesd a gyereked ilyen olyan baja lesz címszóval..
Én terhesség alatt csak párszor mentem a védőnőhöz utána meg nagyívben el is kerültem.
Mosolygós mézes mázos sarlatánok akik elhitetik milyen rendesek közben lenéznek milyen "tudatlan béna" vagy.
Hidd el, van rálátásom...rokonságban is van "védő"nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!