Bunkóság erre kérni a vendégségbe jövő ismerőst?
Figyelt kérdés
Egy olyan vendéget, aki a maga előtt tolt segédeszközre támaszkodva, speciális gyógycipőben tud csak menni, nagyon rossz ötlet megkérni arra, hogy a folyosón hagyja a támaszkodót és vegye le a cipőt, de egy férfiember, aki elbírja, beviszi őt egy fotelre?
Kisgyerekestként tudjátok milyen fontos a tisztaság, a pici sokszor az arcához ér, szájába nyúl.
2015. dec. 17. 16:42
21/28 anonim válasza:
Bunkóság, nem is kicsi. Amúgy a gyereknek konkrétan mi baja lenne a segedeszkoztol és a cipotol? Vagy szervátültetés előtt/után lévő gyerekről van szó, akinek steril szobája VAN?
22/28 anonim válasza:
Hülyeség ez a takarítás mánia. Semmi baja nem lesz a gyereknek ha a földön mászik.
23/28 anonim válasza:
igen, bunkoság.
a gyereknek meg semmi baja nem lesz. nem is tudom, hogy jutott ez az eszedbe..megkérni ilyenre egy mozgássérult embert. nem vagy valami egyuttérzo tipus.
24/28 anonim válasza:
Valóbsn nem írtad mennyi idős a pici, ha pár hónapos felesleges levetetni vele, a játszószőnyegére nem fog rálépni és valószínű, hogy az ágyába se fog bemászni! Egyébként valószínűleg le fog ülni a nappaliban, a neki szánt fotelba és odaviszed a gyereket, akihez valószínűleg hozzá se fog nyúlni, csak megnézi a kezedben! Ha már akkora a baba, hogy megy akkor meg kb. mindegy! Vagy fertőtleníted a játszótéren a homokozót is? Szóval: ha szólsz bunkó leszel!, és felesleges,a kérdés az: bunkó akarsz lenni, aki megaláz egy rokkantat?
25/28 anonim válasza:
Nem. En eleve a nappaliban fogadom a vendégeket oda meg be lehet menni bárhogy.
26/28 anonim válasza:
Hát, én nagyon megalázónak érezném, és szerintem miután megmondtam a véleményem, el is mennék haza... lehet, végleg.
27/28 anonim válasza:
Amennyiben nem szeretnél vele többet találkozni, kérd meg nyugodtan. Gondold magad a helyébe, te ilyen esetben hogy éreznéd magad? Ne alázd meg, gondolom van elég baja így is.
28/28 anonim válasza:
En erre olyan példát tudok hozni h pl kutyák ürülék terjeszt ilyen hanyos hasmenés vírust ami pl rátagad falevelre. Utána azt behozza cipővel/jarókerettel a baba pedig sajnos felnyalja... nálunk anyósom szülesem előtt jött be cipővel a vadonatúj szőnyegre. Azt mondja csak a kocsiból jött idáig az utcán nem veszi le. Én meg nézek kérek szemmel. Mondom ne tessék haragudni de ezen mászik az unoka és most fog a 2. Is érkezni tessék már levenni. Még ő volt kiakadva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!