Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bunkóság erre kérni a vendégsé...

Bunkóság erre kérni a vendégségbe jövő ismerőst?

Figyelt kérdés

Egy olyan vendéget, aki a maga előtt tolt segédeszközre támaszkodva, speciális gyógycipőben tud csak menni, nagyon rossz ötlet megkérni arra, hogy a folyosón hagyja a támaszkodót és vegye le a cipőt, de egy férfiember, aki elbírja, beviszi őt egy fotelre?

Kisgyerekestként tudjátok milyen fontos a tisztaság, a pici sokszor az arcához ér, szájába nyúl.

2015. dec. 17. 16:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne ennyire burokban tartani a gyereket, rohadtul nem tesz jót neki.
2015. dec. 17. 17:10
 12/28 anonim ***** válasza:
84%

Akkor nem viszed a játszótérre sem ?

Igen nem lenne szép dolog, ha úgy tennél. Biztos nem fog nagy koszt csinálni, utánna pedig kitakarítasz.

2015. dec. 17. 17:13
 13/28 anonim válasza:
83%

1. A gyermek amúgy egy steril szobában él? Beteg?

2. Töröld át a cipő talpát és a keretet egy hypos vagy hidrogén peroxidos ronggyal.

2015. dec. 17. 17:19
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Speciális gyógycipôben nem vetetném le, maximum ha annyira zavar szerezz rá gumis cipôzacskót, amit kórházban is szoktak. Az nem sértô szerintem, hisz érti, hogy koszos lehet a cipôje.
2015. dec. 17. 17:19
 15/28 anonim ***** válasza:
65%
IGEN! Ennyi.
2015. dec. 17. 17:20
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmiképpen sem. Emlékszem, mennyire megalázónak éreztem, amikor magatehetetlenül leemeltek a császár után a műtőasztalról - senkinek nem kívánom, és te ezt csináltatnád meg a barátnőddel? Minek ellenség, ha az embernek ilyen barátai vannak.
2015. dec. 17. 17:32
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mozgássérült emberrel ilyet nem csinálnék meg. Esetleg cipőzacskót rá lehet húzni segítséggel a lábára. A járókeret után pedig amikor távozott, fel lehet mosni.

Ép emberrel persze én is levetetném a cipőjét, de mozgássérülttel ilyet nem csinálnék, ugyanis megalázom vele. Persze, mosson kezet, gondolom a tisztálkodást amúgy is megoldja - ebben lehet segítséget felajánlani, ha nem tudja keret nélkül álló helyzetben megtartani magát.

De azzal porig alázni, hogy valaki ölben beviszi... hatalmas tapintatlanság.

2015. dec. 17. 18:19
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Bunkóság. Nyilván ez a rokonod beteg/rokkant, míg szerencsére a gyereked nem az, te sem vagy az, tehát fel tudsz utána takarítani, ha nagy lesz a kosz, szóval nehogy már ilyet kérjél tőle. Ultra gáz.
2015. dec. 17. 18:23
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az! A gyereked majd a játszótéren is szájába fog nyúlni, ahol macskák pisilnek és kutyasz@ros cipővel is bemennek az emberek! Beteg emberrel ilyet nem illik csinálni.
2015. dec. 17. 18:37
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, nehogy ezt tedd! Nagyon sértő és megalázó. Én biztos azt érezném a helyében, h jobb lett volna ha el sem megyek. Pedig gondolom szeretettel látogat meg titeket. Kisgyerekesként pontosan tudom, h ennyire nem fontos a tisztaság.
2015. dec. 17. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!