Mikor fog megváltozni a babám szemszíne? A haj színe is változhat még?
Figyelt kérdés
Már 5 hónapos, de még semmi jelét nem látom, ugyan olyan kék még mindig, én barna szemű vagyok, a párom pedig zöldes barna, ezért nem lehet kék szemű, valamint a haja is vörös színű, pedig mindketten barnák vagyunk, ez még változni fog? A párom azt mondja, hogy biztos azért lett ilyen mert vegetáriánus vagyok, de szerintem ez nem befolyásolja, vagy igen?2015. dec. 16. 20:58
11/14 anonim válasza:
Egyik lányomnak 4 évesen barnult be, a másiknak is csak olyan 3 évesen kezdett változni a kék.
Valószínűleg kevert lesz a szeme színe.
A haj meg lehet vörös, más őstől is jöhet az, bár ha szőkés vörös, és nem az az erős vörös, akkor még az is bőven változhat.
12/14 anonim válasza:
Nekem 4 évesen (ovis képen) szőke hajam és kék szemem volt. 7 évesn amikor suliba mentem,barna hajam és zöld szemem lett. Ne kérdezd hogy,fénykép is bizonyítja :)
13/14 anonim válasza:
A lányom sötét hajjal született, pár hónaposan vörös lett, úgy májustól pedig szalmaszőke. Jövő héten lesz másfél éves. A szeme neki is (zöldes)kék, de a 14 éves fiamnak másfél évesen még zöld volt a szeme, azóta bebarnult.
Kb 2 éves koromig nekem is vörös volt a hajam, aztán barna lett. Nem igaz, h nem barnulhat be.
14/14 anonim válasza:
A mi kislányunk is vörös hajú.szőke hajjal született aztán egyszer csak elkezdett vörösödni párom is és én is barna hajúak vagyunk.sokan kérdezték már hogy hogy lett vörös haja én meg volt hogy viccből oda vágtam hogy nem tudom pedig a párom az apukája :D egyébként a családban se tudunk senkiről aki vörös hajú lenne Úgyhogy nekünk is nagy meglepetés volt,de igy gyönyörű ahogy van a te babód is gyönyörű lehet,az én kislányomtol is mindenki el van ájulva hogy milyen különleges szépség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!