Pinky1981 kérdése:
13 hónapos kisfiamnak mit készítsek brokkoliból, karfiolból?
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 13:30
1/3 anonim válasza:
Én utoljára főztem 2 krumplit, melléfőztem 3-4 kisebb brokkilirózsát, pirítottam/pároltam egy kicsi darab csirkemellet és csirkemájat (picit befűszereztem őket sóval, borssal), mindezt összeturmixoltam annyi tejjel és vajjal, hogy főzelék állagú legyen. Kislányom imádta, és kb. 20 perc alatt megvolt.
2/3 anonim válasza:
12 hónapos lányomnak a brokkoliból levest szoktam csak rizzsel dúsítom, a karfiolból pedig szintén vagy levest /jó sűrűre, sok répával/ vagy rakott karfiolt. Azt eszi amit mi. Te külön főzöcskézel még 13 hónaposodnak?
3/3 anonim válasza:
Rakott karfiol, brokkolikrémleves (krumplival főzöm össze, aztán turmixolom így majdnem főzeléksűrűségű lesz), rakott brokkolis hús. Mindent úgy csinálok, hogy nekünk is finom legyen és ő is ehesse. Brokkolis, karfiolos krumplipűré fasírttal..most ezek jutnak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!