Meddig maradtok a gyerköccel egy esküvőn?
Mi április 17-én.
Én viszem a babkocsit és ha alszik,akkor abban lesz,ha nem ,akkor az ölemben elüldögél.Mi csak a szertartásra megyünk,a lagziba nem.Nem hinném,hogy jól bírná,sok ember,aludni se tudna a zenétől...
1. vagyok.
Igen,ha van aki vigyázzon rá,akkor okés a lagzi,persze.Nálunk sajnos a nagyszülők se tudnak ebben segíteni,mert a kislányom sajna abszolút nem szimpatizál velük. :-D
Mindig sír,ha kézbe veszik,pedig már 7 hós elmúlt.
Mi május 25-én megyünk, akkor lesz 7 és fél hós a babám. Szerencsére nem vidéken lesz az esküvő, mert akkor nem tudnánk elmenni. Én úgy tervezem, hogy elmegyünk a szertartásra, utána átmegyünk a lagzira és ha fárad, akkor hazajövünk, itthon fürcsi, kajcsi, mese, lefektetem, anyum átjö, vigyáz rá éjjel, mi meg vissazmegyünk a lagzira.
Még soha nem altatta és fürdette más, csak mi, ezt a részét nem merem anyumra bízni, mert akkor lehet, hogy nem aludna el, így meg tuti és 6-ig fel sem kel. Már vigyázott rá sokszor, de még nem fektette le, de szerintem még egy ideig én akarom csinálni.
Nekünk augusztusban lesz az esküvőnk,nagy falusi völgyi lagzi,akkor lesz a lányunk 8 hónapos ^^
Vinnünk kell,hát ki vigyázna rá akkor:D Bár nemtudom meddig lesz kint,mert egy völgyben tartjuk az esküvőt és nem az lesz,hogy lerakom a házba aludni:D Szerintem 8 körül ágyba dugjuk,így is ki lesz készülve, de mivel már most látom,hogy nagyon barátságos mama, az én nagyimmal hazaküldöm majd(nem lakik meszse a helyszíntől),megfürdeti ágyba dugja én meg fejek le tejet(feltéve,hogy akkor még szopik) és azt kapja,mobilon meg hív ha baj van ^^
1 éves lesz a fiunk, amikor esküvőre megyünk. Ő már a vacsora előtt hazamegy a nagyszülőkkel, én igazán azt sem támogatom, hogy a szertartáson ott legyen, elég nagy dumás, és nem szeretném ha tőle lenne hangos az esemény (nem róla kell, hogy szóljon).
Igazából csak elvisszük, megmutogatjuk, körberajongják és hazamegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!