Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig maradtok a gyerköccel...

Meddig maradtok a gyerköccel egy esküvőn?

Figyelt kérdés
Olvastam,hogy néhányan esküvőre mentek.Mi is május 15-én.Akkor lesz 7 hónapos a fiam.Azt se tudom,hogy vigyük-e,és a lagzi?Vagy ilyenkor hogy van,meddig maradunk?
2010. márc. 23. 13:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi április 17-én.

Én viszem a babkocsit és ha alszik,akkor abban lesz,ha nem ,akkor az ölemben elüldögél.Mi csak a szertartásra megyünk,a lagziba nem.Nem hinném,hogy jól bírná,sok ember,aludni se tudna a zenétől...

2010. márc. 23. 13:13
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg tudjátok oldani, hogy este valaki (nagyszülő) vigyázzon rá, míg ti mulattok, akkor nincs gond. Ha viszont nem tudtok senkit felkérni, akkor bizony elmarad a buli, mert neki ott az esti fürdés, alvás, amit nem igazán tudsz emiatt se elhalasztani...
2010. márc. 23. 13:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok.

Igen,ha van aki vigyázzon rá,akkor okés a lagzi,persze.Nálunk sajnos a nagyszülők se tudnak ebben segíteni,mert a kislányom sajna abszolút nem szimpatizál velük. :-D

Mindig sír,ha kézbe veszik,pedig már 7 hós elmúlt.

2010. márc. 23. 13:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A bátyám esküvőjén 5 hónapos lesz a kislányunk, mi visszük a testvérével együtt. Nem hiszem, hogy annyira fogja őt zavarni, lesz egy szobánk, ahol szoptathatom, s letehetem, ha elfáradt.
2010. márc. 23. 13:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi május 25-én megyünk, akkor lesz 7 és fél hós a babám. Szerencsére nem vidéken lesz az esküvő, mert akkor nem tudnánk elmenni. Én úgy tervezem, hogy elmegyünk a szertartásra, utána átmegyünk a lagzira és ha fárad, akkor hazajövünk, itthon fürcsi, kajcsi, mese, lefektetem, anyum átjö, vigyáz rá éjjel, mi meg vissazmegyünk a lagzira.

Még soha nem altatta és fürdette más, csak mi, ezt a részét nem merem anyumra bízni, mert akkor lehet, hogy nem aludna el, így meg tuti és 6-ig fel sem kel. Már vigyázott rá sokszor, de még nem fektette le, de szerintem még egy ideig én akarom csinálni.

2010. márc. 23. 13:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk augusztusban lesz az esküvőnk,nagy falusi völgyi lagzi,akkor lesz a lányunk 8 hónapos ^^

Vinnünk kell,hát ki vigyázna rá akkor:D Bár nemtudom meddig lesz kint,mert egy völgyben tartjuk az esküvőt és nem az lesz,hogy lerakom a házba aludni:D Szerintem 8 körül ágyba dugjuk,így is ki lesz készülve, de mivel már most látom,hogy nagyon barátságos mama, az én nagyimmal hazaküldöm majd(nem lakik meszse a helyszíntől),megfürdeti ágyba dugja én meg fejek le tejet(feltéve,hogy akkor még szopik) és azt kapja,mobilon meg hív ha baj van ^^

2010. márc. 23. 13:20
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!Anyukám vállalná a picit,meg tudom,hogy jó kezekbe lenne,csak én csinálok magamnak lelkiismeretfurdalást.Még sose hagytam másra!Úgy terveztük éjfélig maradunk,ha má lagziba is meghívtak,aztán irány a szemem fénye!!!
2010. márc. 23. 13:21
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Szia. Mi vidékre megyünk április végén az akkor 6,5 hónapos (majdnem 7) babánkkal. Szállást biztosítanak majd nekünk. Mivel mi 7-kor fürdetjük, így én felmegyek a szállásra és utána ott maradok a babámmal. Szóval kb 6-fél7-ig leszek ott a lányommal a lagzin. A párom meg ameddig akar, bulizhat! :)
2010. márc. 23. 13:21
 9/14 anonim ***** válasza:

1 éves lesz a fiunk, amikor esküvőre megyünk. Ő már a vacsora előtt hazamegy a nagyszülőkkel, én igazán azt sem támogatom, hogy a szertartáson ott legyen, elég nagy dumás, és nem szeretném ha tőle lenne hangos az esemény (nem róla kell, hogy szóljon).

Igazából csak elvisszük, megmutogatjuk, körberajongják és hazamegy.

2010. márc. 23. 13:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Mi akkor megyünk, amikor a baba 1 éves lesz.Vacsi után jövünk haza, mert eléggé messze leszünk.
2010. márc. 23. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!