Mást is leszólítanak állandóan az utcán?
Engem sem zavar. De ha már hozzá akarnak nyúlni, az más!
Múltkor nem voltam elég gyors, és egy néni letapizta azt a kezecskéjét, amelyiket szopizza. Rögtön mondtam hogy ne! Kirántottam a praclit és rögtön töröltem le törlőkendővel.
Hát még meg volt sértődve. Mondtam a néninek, hogy azt a kezét szopizza. Erre ő, hogy ő nem beteg, csak a piacon volt. Ja...aztán ki tudja mi mindent fogdosott össze. :(
Valami öregek otthona körül rójátok a köröket? :DD
Viccet félretéve, nekem is volt már olyan, hogy kiakadtam. Sajnos az én babám utálta mózest, kínszenvedés volt minden sétánk, végig üvöltötte az egészet. És jöttek a nénik, meg a boltban a pénztáros, meg a patikus, hogy drágám, etesse meg, biztos éhes. Én meg a falat kapartam, hogy a kiscsajom most evett, kis husigombóc, éhezni aztán nem éhezik, csak utál feküdni ebben a nyamvadt kocsiban, aludni meg csak hason tud, de csak az ágyában. Meg csunya anyukád van, nem ad neked cumit a szádba azért sírsz (kiköpi a cumit, soha nem kellett neki). Azt hittem felrobbanok. A végén már kihalt utakon sétáltunk, és ha jött valaki átmentem a túloldalra. :((
Szerencsére most már lecseréltük és sportkocsival megyünk, ég és föld a különbség.
Szia.Nálunk is ez van,napi két-három,bókot mindig kapunk,nekem nem teher én inkább büszke vagyok a fiamra:).
Üdv 1.5éves nagylegény büszke anyuja
Én boltba jártam úgy, hogy 1 nő állt mögöttünk a mogorva férjével. Lányom (másfél éves) kindertojást akart. Persze meg is vettem neki, de mondtam, csak akkor bonthatja ki ha kifizettük. Erre lányom hisztizett kicsit, de beletörődött. A nő végig lányomra: -jajj de édes...blabla. Mikor fizettem, a nő kikapta a gyerek kezéből a csokit és engem le*ikázva, hogy milyen ez az anyu, hogy nem bonthatod ki - így a gyereknek - kibontotta a csokit. Szerinted?! Azt hittem helyből felrúgom... ha nem lennél 7 hónapos terhes tuti nagy balhét csaptam volna, de próbálok nem idegeskedni (mostanában van amúgyis elég).
Na az ilyeneken kiakadok, meg amit írtak mások is, hogy nem fázik?, nincs melege?... de inkább ezeket is kedvesen elhárítom és nem állok meg beszélgetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!