Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mást is leszólítanak állandóan...

Mást is leszólítanak állandóan az utcán?

Figyelt kérdés
Úgy értem állandóan odajön valaki hozzánk amikor sétálunk a kislányommal, hogy jaj,de aranyos, hány éves, stb. Az első pár hónapban még élveztem, de mostmár rohadtul unom. Nincs olyan nap, hogy legalább ketten ne állítanának le.Nálatok is ez van? Ma már olyan barátságtalan voltam amikor egy bácsi leszólított, hogy hány éves és elkezdte volna mondani,hogy az ő unokája is.. végig se hallgattam, ott hagytam szó nélkül. :-)
2010. márc. 23. 12:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
mi is 1 kicsi faluba költöztünk mikor terhes lettem, nem ismertem senkit. aztán megszületett a fiam, egyre többet sétáltunk és az 1. év végére elég sok ember megállított az utcán. mostmár majdnem 2 éves a fiam, így már sokszor ő megy oda emberekhez, megnézi őket. én szeretem ezeket a beszélgetéseket, kb 3 percig tartanak, annyit mindenki kibír. na ok, 1 öreg néni van, aki zseniálisan képes kioktatni, (télen állt a fiam a hóban, erre odarohant megkérdezni, h gumicsizma van-e a fiam lábán. mondtam, h nem:) erre azt mondta, h akkor gyorsan vegyem ki a hóból, mert beázik a cipője, nem is érti, h gumicsizma nélkül h lehet a hóba kiengedni a gyereket. mondtam neki, h g.csizmában lefagyna a lába, és ha közelről megmutatnám neki a fiam cipőjét ámulna és bámulna, h 2010-ben milyen gyerekcipőket árulnak). vele nem beszélgetek, mert nem ez volt az 1. akciója, a többiekkel nincs bajom. lehet idős is, gyerek is:)
2010. márc. 23. 13:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem zavar. De ha már hozzá akarnak nyúlni, az más!

Múltkor nem voltam elég gyors, és egy néni letapizta azt a kezecskéjét, amelyiket szopizza. Rögtön mondtam hogy ne! Kirántottam a praclit és rögtön töröltem le törlőkendővel.

Hát még meg volt sértődve. Mondtam a néninek, hogy azt a kezét szopizza. Erre ő, hogy ő nem beteg, csak a piacon volt. Ja...aztán ki tudja mi mindent fogdosott össze. :(

2010. márc. 23. 13:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is falun lakom,nem nagy,700-an laknak benne,de mivel születésemtől ismerem őket(bár nem én laktam ott hanem mamám és párom) és nagyon szeretem őket,mindig kedvesek,adnak igazi bocitejet, vagy ha van vmi különlegességük :) Én imádom,hogy a lányom gyerekként egy ilyne szerető környzeeten fog felnőni(engem is mindig úgy szeretgettek), jót fog neki tenni,mint egy városi,senki nem szól hozzád közeg...ezért is költöztünk el többet között pestről:) ^^
2010. márc. 23. 13:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Valami öregek otthona körül rójátok a köröket? :DD

Viccet félretéve, nekem is volt már olyan, hogy kiakadtam. Sajnos az én babám utálta mózest, kínszenvedés volt minden sétánk, végig üvöltötte az egészet. És jöttek a nénik, meg a boltban a pénztáros, meg a patikus, hogy drágám, etesse meg, biztos éhes. Én meg a falat kapartam, hogy a kiscsajom most evett, kis husigombóc, éhezni aztán nem éhezik, csak utál feküdni ebben a nyamvadt kocsiban, aludni meg csak hason tud, de csak az ágyában. Meg csunya anyukád van, nem ad neked cumit a szádba azért sírsz (kiköpi a cumit, soha nem kellett neki). Azt hittem felrobbanok. A végén már kihalt utakon sétáltunk, és ha jött valaki átmentem a túloldalra. :((

Szerencsére most már lecseréltük és sportkocsival megyünk, ég és föld a különbség.

2010. márc. 23. 13:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia.Nálunk is ez van,napi két-három,bókot mindig kapunk,nekem nem teher én inkább büszke vagyok a fiamra:).

Üdv 1.5éves nagylegény büszke anyuja

2010. márc. 23. 14:15
 16/17 anonim ***** válasza:

Én boltba jártam úgy, hogy 1 nő állt mögöttünk a mogorva férjével. Lányom (másfél éves) kindertojást akart. Persze meg is vettem neki, de mondtam, csak akkor bonthatja ki ha kifizettük. Erre lányom hisztizett kicsit, de beletörődött. A nő végig lányomra: -jajj de édes...blabla. Mikor fizettem, a nő kikapta a gyerek kezéből a csokit és engem le*ikázva, hogy milyen ez az anyu, hogy nem bonthatod ki - így a gyereknek - kibontotta a csokit. Szerinted?! Azt hittem helyből felrúgom... ha nem lennél 7 hónapos terhes tuti nagy balhét csaptam volna, de próbálok nem idegeskedni (mostanában van amúgyis elég).

Na az ilyeneken kiakadok, meg amit írtak mások is, hogy nem fázik?, nincs melege?... de inkább ezeket is kedvesen elhárítom és nem állok meg beszélgetni...

2010. márc. 23. 14:16
 17/17 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs messze tőlünk egy nyugdíjas lakópark. :-D
2010. márc. 23. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!