Mást is leszólítanak állandóan az utcán?
Figyelt kérdés
Úgy értem állandóan odajön valaki hozzánk amikor sétálunk a kislányommal, hogy jaj,de aranyos, hány éves, stb. Az első pár hónapban még élveztem, de mostmár rohadtul unom. Nincs olyan nap, hogy legalább ketten ne állítanának le.Nálatok is ez van? Ma már olyan barátságtalan voltam amikor egy bácsi leszólított, hogy hány éves és elkezdte volna mondani,hogy az ő unokája is.. végig se hallgattam, ott hagytam szó nélkül. :-)2010. márc. 23. 12:48
2/17 anonim válasza:
Idegenek nem szólítanak le, csak a faluban, akiket ismerek, és ez vonatkozhat az egész falura akár, mindenkitől kapunk egy-két kedves szót, ha sétálunk a három gyerekkel. Engem egyáltalán nem zavar.
3/17 anonim válasza:
Engem nem is annyira ez zavar,sokkal inkább az,ha úgy érzik,beleszólhatnak valamibe is.
Utálom,mikor azt kérdezik:-Nincs melege?-
-Nem fázik?-Ebben a szélben is kiviszi?-ködös az idő akkor is kiviszi?-
Nagyon nem szeretem.Párom dolgozik,én járok a kicsivel vásárolni...vagy hagyjam otthon talán? :-/
4/17 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha megnézik a kislányomat vagy idegenek leszólítanak. Igaz, én egy elég nyitott valaki vagyok, nem zavar, ha vadidegen megszólít. Az enyém már 18 hónapos és 4. baba. a nagyoknál se zavartak az idegenek. Tudod, sokan vannak, akik egész nap nem tudnak senkihez hozzászólni, mert senki nem törődik velük. Úgy gondolják, hogy egy kisgyerekes anyuka talán barátságosan fog hozzájuk viszonyulni, ha szépen szólnak a babájukról. miért baj ez, Annyira elidegenednek már egymástól az emberek, hogy mindenkin átlépünk... Örülj, ha megnézik a picit, mosolyogj kettőt és örülj, hogy te nem vagy magányos!
5/17 anonim válasza:
Amúgy tényleg szegény bácsi... :-(
Én az idősebbeket elviselem,már csak illemből is,de a többi utálkodó anyukát nem.
6/17 A kérdező kommentje:
Minket simán leszólítanak idegenek,főleg idős nénik, bácsik,volt már aki megkérdezte hol vettem a ruháját.:-) A múltkor egy néni még az ablakot is kinyitotta, hogy megkérdezze mennyi idős a pici. De már integettek neki második emeleti erkélyről is. :-)
2010. márc. 23. 12:58
7/17 anonim válasza:
Itt nálunk is divat ez a városban. Szinte minden nap leszólítanak minket is, olyanok is akiket nem is ismerek még látásból sem. Ilyenkor agyon dicsérik a kisfiamat, általában középkorú vagy idős nénik, bácsik csinálják ezt, de engem nem zavar, inkább jó érzéssel tölt el, na meg azért büszke is vagyok a kisfiamra , de ezzel szerintem mindenki így van.
8/17 anonim válasza:
Fúú.. ez a kérdés! Te nagyon magadba lehetsz zuhanva ha ilyen felesleges kérdést felteszel, meg ahogy viselkedtél szegény bácsival.
9/17 anonim válasza:
Én is úgy vagyok, mint a harmadik válaszoló. Az nem idegesít ha leszólítanak csak az ha beleokoskodnak a dolgaimba!
10/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok magamba zuhanva, csak már rohadtul unom minden nap ugyanazokat a köröket futom, szinte már előre tudom mit fognak kérdezni. Persze büszke vagyok a gyerekemre, csak már mint mondtam unom a sok nénit,bácsit.
2010. márc. 23. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!