Mikortól ugrálnak a babák? Itt nem az őlben való rugózásra gondolok, hanem a normál ugrásra. Akár valamiről le, vagy épp a földön csak úgy.
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 12:33
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy 2 éves kortól ugranak páros lábbal. Az én fiam mondjuk már 20 hós korától csinálja, most hogy 28 hós, már egy lábon is tud ugrani.
(ő mondjuk beszédben meg nem olyan fejlett)
2/5 anonim válasza:
Kislányom kb. 1,5 hónapja, 21 hónaposan kezdett el ugrálni két lábon. Egyre ügyesebb és nagyon büszke a sikerére :-)))
3/5 anonim válasza:
Az én fiam 2 éves,de egyáltalán nem tud ugrálni.Viszont kitűnően beszél..:)
4/5 anonim válasza:
Lányom 19 hónapos, de a leugrás valahonnan neki még lelépés.:-) Két éves kor körül kezdik én is úgy tudom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az én lánykám 18 hónapos, és ő is csak "lelép". Sokat próbálkozik, azért kérdeztem, hogy mikor fg neki sikerülni.
2010. márc. 24. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!