Anyukák! Milyen mosóport használtok baba ruhákhoz (olyanra gondolok ami ki mossa az étel és kaki foltokat és 60 fokon)?
Tide color a szinesekhez, tide alpinfresh a fehérekhez.
Foltmentesek de nem fakók a ruhák.
A fehéreket úgy szoktam mosni, hogy elöször elinditom a gépet egy 60 fokos dometos-os előmosás programon és mikor lejár az előmosás utána kiöblitem és elinditom a rendes 60 fokos mosást, igy nem lesz büdös domestos-os szaga a ruhának.
Add fel!
Lesznek mindig olyan foltok (pl narancs), ami ellen esélyed nem lesz. :)
Szia!
Évek óta Tomi gélt használok,a baba miatt nem is váltottam mosószert,neki csak sensitive volt az öblítője.
A fehér dolgokat Domestos fehérítőbe áztattam 1 nappal a mosás előtt,a színeseket pedig rögtön kézzel kimostam vanish szappannal,és utána ment a mosógépbe.
Volt olyan balesetünk,hogy mégsem jött ki,ez az elején volt,amikor sok gyümölcslevet ittam,és ettől voltak a kisfiamnál nagy rottyantások,de sosem mostam 60 fokon
Szia,
hogy hogyan lesz kakis a kisruha? Hát nálunk is előfordul :-), akkorát nyom, hogy nem csak az eldobható pelus, a ruha, de volt, hogy még a tarkója is kakis lett :-)
Nekünk a Persil Cold Aktív vált be. Általában 30 fokon mosok, általános mosással, ha nagyon kajás (meggy, dinnye, pörkölt), akkor hosszúmosás, de az is csak 40 fokon.
A kakis ruháknál a kakit le kell szedni mosás előtt, mert besárgíthatja a ruhát (tapasztalat, pár bodynál megtanultam :-( ), én azt forró vízzel át szoktam öblíteni lavorban, amíg a nagyja le nem jön, és csak utána teszem bele a mosásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!