Mire figyeljek 1 éves babával való nyaralás kapcsán?
Mondjuk nekem csak 8 hónapos volt a babám, mikor Balatonon voltunk, de én arra figyeltem, hogy a napirendje be legyen tartva: fürdés - evés - alvás mindig ugyanakkor, mint otthon. Ezt magam miatt is csináltam, hogy ha hazaérünk, ne legyen minden felborulva. Én akkor csak bébiételt adtam neki, hogy ne kelljen turmixgéppel, kistálakkal, mosogatással vesződni. Ott nem forraltam neki a vizet, hanem babavizet adtam neki.
1 évesnél annyiból más a szitu, hogy ő már eheti, amit ti. Ha normális helyen esztek, abból ő is kaphat.
Vidd magaddal a kedvenc játékát, az fontos :)
...és a szokásos napi dolgok: gyógyszer, naptej, pelenka, ruhák, törölköző, stb.... Írj listát a csomagoláshoz!
Szia!
Mi akkor voltunk, mikor 9hós volt. Szerintem 1 évesen talán már egyszerűbb. Hotelbe mentek vagy nyaralóba?
Mi hotelben voltunk, vittünk vízforralót és egy kis tálat-így melegítettem neki a kajákat. Bébiételt vittünk és pépeket, ezekkel volt a legegyszerűbb. Pelust, ruhákat és persze a fél szobáját.:) Alváshoz a takaróját, textilpelust alá, a plüssállatkáját és a fejvédőjét. Sosem aludt máshol, és otthonossá akartam tenni az ottani ágyat. Sikerült, olyan jókat aludt benne szerencsére.
Vittünk neki fürdőköpenyt, vékony sapit úszás utánra, és jó sok játékot. Én is listát írtam, kb. egy héttel előtte kezdtem, a napi rutin kellékeiről, nehogy kimaradjon valami. :)
A napirendet próbáljátok tartani, és akkor remélhetőleg nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!