Első nyaralás a babával? Mire figyeljek?
Augusztusba mennénk, akkor 10 hónapos lesz fiam.
Balcsira vagy Velencei tóra megyünk anyósomékkal.Csak nem látom még hogy lesznek a napok...mert gondolom őt nem lehet bevinni a vízbe, én meg szoptatok, és ha bemegyek, akkor szoptatás előtt jó lenne lemosakodni, nem?
Eddig főztem neki, de most lehet kéne vinni üvegeset?
És ha nem megyünk be a vízbe,akkor a parton ücsörögjünk majd az árnyékban és ott játsszunk?
Akiknek már van tapasztalat kérem írja le, mert én még nem látom át hogy lesz...köszönöm:)
Miért nem lehetne bevinni???
Te is nyugodtan bemehetsz, nem kell streilizálni meg ilyesmi:-))))
Viszel üveges kaját és kész.
Nyugdtan menjetek. Az én lányom 5 hónapos volt mikor elöször fürdött a velencei tóban!A gyerekorvosunk mondta, hogy nyugodtan! Persze szoptatás előtt lemostam a mellem. Viszel üveges kaját, gondolom nyaralás alatt nem akarsz főzni. Mi vettünk ilyen napsátrat (vagy hogy hivják) és játszószönyeget, meg játékokat. Nagyon jól elvolt.
Egyébként mikor először nyaralni voltunk vele, akkor 3 hónapos volt. és élvezte nagyon.
köszi nektek.
És akkor vigyek mondjuk egy kulacs vizet, amivel lemosom a mellem, ha mondjuk ott kell szoptatni?
Szerintem ez mellmosás túlzás, én soha nem csinálta, de ha neked így megnyugtatóbb, akkor vigyél csapvizet.
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!