Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindíg tisztába kell rakni ha...

Mindíg tisztába kell rakni ha evett a babám?

Figyelt kérdés
mikor tegyem tisztába a kisbabám?ha evett utána mindíg?és éjjel mikor tegyem?ébresszem fel mindíg mikor már a cicin elaludt,hogy tisztázzam?
2008. szept. 14. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha már nagyon tele van a pelus. Én hagyom aludni éjjel. Nem baj a kifolyik. Azért van a gumilepedő. A kakis pelsut pedig nem árt hamar. De pisit nem baj ha nem.
2008. szept. 14. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Szerintem sem kell éjszaka felkelteni pelus cserére,ráérsz reggel.Bár nekem soha nem volt reggelre teli kakával max. pisivel.Én picurnak evés után tettem tisztába.

Jó babázást!

2008. szept. 14. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A babád igényétől függ mikor kell tisztába tenni. Én evés előtt szoktam, de ha hallom, hogy rotyog közben, utána is cserélem. Valaki csak utána szokta. Ha elalszik és nincs kaki, szerintem ne keltsd fel.
2008. szept. 14. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:
61%

Én mindig tisztába teszem evés után. Bár mi nem eszünk max 5-6 x egy nap, így nem is fogy sok pelus. Mostanában úgy is evés közben rakja tele a gatyát. Pisitől meg dagad a pelus a két etetés között. Talán nem azon a pár száz forinton múlik, így ha nincs is tele én akkor is kicserélem.

Éjjel is becsülettel evés után kap tisztát. Van mikor alszik peluscsere közben, van mikor fennt van. Én kicserélem, mert nem lehet tudni, van úgy hogy 6 órát is alszik és addigra már szétdurranna rajta a gatya teggelre (ha nem cseréltem volna ki éjjel.) Ja egyszer emlékszem nem cseréltem ki és reggelre úszott az ágya a pisi kapkitól. Na azt mégegyszer a trehányságom miatt inkább ne! Úgyhogy te döntöd el cserélsz e , szerintem a babának jobb ha tiszta van rajta!

2008. szept. 14. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha kakilt, célszerű. Ha nem, nem szükséges. Én 3 óránként szoktam tisztába tenni.

Éjjel nem kell, hacsak nem kakilt be, így könnyebben átalussza majd az éjszakát.

2008. szept. 14. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A kórházban mindig evés előtt kellett tisztába tenni a gyereket, hogy evés után ne bolygassák a pocakját. Persze a babák evés közben vagy utána rottyantottak, de a nővérek nem cseréltek pelust, és hagynunk kellett őket. Ki voltunk akadva. Ezek után itthon ha evés közben vagy után kakilt a pici, mindig kicseréltem neki, amíg még ébren volt, de soha nem volt gond abból, hogy a tele pocakját kicsit nyomogattam. Szóval mi minden kaki után cseréltünk, figyelembe véve azt is, hogy gyakran 2-3 adagban küldte ki az anyagot a lurkó. Ezeket megvártuk, és jöhetett a tiszta pelus. (Ja, és a kórházban azért nem én pelusoztam, mert az intenzíven volt, és ott csak etetheti az anyuka. Hülye szokás.)
2008. szept. 14. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!