Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az én anyukám (nagyi) itt...

Az én anyukám (nagyi) itt lakik tőlünk 5 perce, de már több, mint 1 hete felénk sem jött-más is van így a nagyikkal, hogy "nem számíthat rá, pedig megtehetné"?

Figyelt kérdés
pl. egyszer sem kérte el több órára, hogy vigyázhasson rá, miért???
2010. márc. 22. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%

Nézd, nem lehet mindenki egyforma. NEkem anyukám majd összetöri magát a gyerekem miatt, anyósomat meg baromira nem érdekli, ez van. Nem lehet mindenkinek a világ közepe!

Az meg, hogy megkéred, segítsen be, édeskevés. Mondj konkrét időpontot, pl "anyu, elmennék ekkor meg akkor fodrászhoz, tudnál vigyázni addig a Józsikára?"

Ez meg, hogy "megtehetné", olyan undorító. Mégis honnan tudod? lehet neki is megvan a maga kis élete, miért kellene csapot-papot hagyva rohannia hozzátok, mikor te úgy gondolod?

2010. márc. 22. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
nálunk ugyanez a helyzet, csak nehezítve azzal, hogy az anyós viszont jön, könyörög hogy vihesse, mindenben segít amiben tud, és velem is foglalkozik, beszélgetünk, törődik velem a saját anyám meg semmit, de mégis féltékeny hogy miért megyek az anyóssal. A fene se érti de nagyon bánt. Főleg hogy tesómékkal viszont sülve főve együtt van, egész nap segít nekik. Tényleg nagyon bánt, bocs hogy nem tudtam segíteni, csak gondoltam írok hogy nem vagy egyedül, bár azért nekem könnyebb mert van akire hagyhatom a gyereket.
2010. márc. 22. 14:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem apum lakik 5 percre, de már 3 hónaphja felénk sem nézett...."túl elfoglalt"... nem rossza kapcsolatunk, de nem is nagyon rózsás...nincs harag csak eltávolodtunk egymástól. De ettől függetlenül igazán ránézhetne néha az egyetlen unokájára
2010. márc. 22. 14:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Hm...érdekesek ezek a kontrasztok, nagyon szomorú dolgokat írtok. Nálunk Anyukám a hangulatfüggő-ritkánlátogató "passzív nagyi", Anyósom meg nap mint nap jön, "aktív nagyi". Mindketten imádják biztos, csak másképp... :/

Fáj, de bele kell nyugodni. Úgy vagyok vele, hogy "nem akarásnak nyögés a vége", amelyik nagyszülő szívesen van a gyerekkel, őrá én is szívesebben bízom. A gyerek is érezni fogja, ki van vele egy hullámhosszon, és ez a lényeg, nem?

OK-OK, fura érzés, hogyha a mostohanagymama jobban szereti a lányomat, mint a valódi...

C

2010. márc. 22. 14:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem anyósom lakik 5 percre.Ő sem jön, csak 2-3 hetente.Állítólag rengeteg dolga van amelett, hogy felveszi a munkanélküli segélyt.Apósom nyugdíjas.Ő sem ér rá.Anyu főállásban dolgozik, de van, amikor naponta kétszer is jön.Rá mindig számíthatok.Még jó, hogy ő van.Nem tudom mi lenne, ha történne vele valami.
2010. márc. 22. 16:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én anyukám is a szomszédban lakik.Mondjuk elkérdi Ö sem kérte el több orára de minden nap átjön hozzá pedig még dolgozik,és többször volt h mondta elviszi ha takaritani akarok.Mi joban vagyunk szerencsére,de a te anyukád te ismered.Nem sértetted meg vagy valami?és ezért nem megy?
2010. márc. 22. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!