Meddig tartott nalatok a szeparacio szongas, s hogy nyilvanult meg?
Figyelt kérdés
Kislanyom 11 hos, s 2 hete nem akaar elmaradni tolem, eddig nem volt gond siman ott maradt edesanyamnal, de most ahogy bemegyunk a hazaba ugy szorit, hogy nehogy elmenjek es otthagyjam.Mit lehet tenni, vagy ez elmulik majd magatol?2010. márc. 22. 08:30
1/3 anonim válasza:
El fog múlni magától. Nálunk 2-3 hét volt. A WC-re se mehettem el szinte, mert ha már nem látott sírt. Ha meg magamra csuktam az ajtót, olyan zokogásba bírt kezdeni.
2/3 anonim válasza:
szia, hát már kezdett volna múlni, és 3 hete voltunk vérvételen, na az betette a kaput. ..... 15 hós.
3/3 anonim válasza:
ja amúgy ilyenekben nyilvánult meg, mint amit leírtál. most ami van, az annyi, hogy ha én is ott vagyok, akkor még az apjától is menekül...egyébként meg jól elvannak ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!