Nyáron lesz kisfiam 1,5 éves. Mennyi ruhával készüljek kb? (Body, rövidújjú stb. )
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 21:05
1/5 anonim válasza:
Szerintem még semennyivel, várd meg vele a nyarat, nehogy meglepetés érjen, és kicsik legyenek rá az előre megvásárolt ruhácskák!
2/5 anonim válasza:
Sok ruhával készülj.:-) Nekem a tavaly nyáron 1 éves volt a lányom, de sokat voltunka szabadban és hát elég sok ruhát leamortizáltunk, gyümölcs ,homok , hasraesés, stb. A rekkenő hőségben én nem adtam rá bodyt csak pólót, én számoltam, hogy naponta minimum kettő és megszoroztam azzal a számmal ahány naponta mosok rá plussz három tartalékban. Nekünk volt egy rakás használt, de jó állapotú udvarra és bentre játszós és két-három elmenős. A rövidnacikat hasonlóan vásároltam. Estére illetve rossz idő esetére volt két hosszúnadrágunk, széldzseki és kb öt rövidujjú body. Én éjszakára napozót adtam rá tavaly, az idén is azt tervezem.
3/5 anonim válasza:
Én már vettem pár darabot, így kb. 15-15 db van mindegyikből, ami normálisabb. A többi pár számmal nagyobb méret, tesókról lemaradt. Szerintem 10-15 db elég. Én legalábbis heti egyszer mosom a ruháit,
4/5 anonim válasza:
Ha van udvar, semmivel, had meztelenkedjen:.-)
Amúgy ha nincs, én jobban szeretem a napozót, mint a badyt, mert lazább , szellősebb. Ebből nyilván kell, mert lehet egy nap többet is elfogyaszt belőle.
Ha szereted jó a rövidnaci-póló összeállítás is, és legyen azért vékony hosszunaci és hosszú felső is.
Amúgy nem nagyon tudsz előre készülni, változó ütemben fejlődnek. Én vettem ősszel sok 74-es kantárost, hogy jó lesz tavaszig, hát persze hogy nem, a 80-as méret kiesett, és már a 86-os is kicsi neki, és még most tavaszodik csak... szóval nem lehet előre kalkulálni, inkább keveset vegyél és ha kell , veszel még.
5/5 anonim válasza:
tescóban egybe volt csomagolva tavaly 3 db napozo féle ,nekem azok tetszenek.2 csomag böven elég volt, + 1-2 polo ,nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!