Hol lehet használtan venni bébi hintát?
Figyelt kérdés
Somogy,Tolna,Barnya és Pest megye érdekelne.A vatera és a teszvesz kivételével.Újat néztem,de az 30000 Ft-tól kezdődik és csak 13 kilóig jó.Olyan hamar kinövi,sokallom érte.2008. szept. 13. 21:52
1/5 anonim válasza:
Nemrég adtam el :D Én a babaszobát használom ilyen célra, szerintem az egyik legjobb oldal (babaszoba.hu)
Jó keresgélést!
2/5 anonim válasza:
www.vatera.hu vagy,
www.teszvesz.hu
3/5 anonim válasza:
szia
van még néhány oldal
babazo,hu,babaszoba.hu,babafalva.hu.babaapro.hu-és az expéress.hu-n is illapronet.hu-n is érdemes keresgélni.de ha"kiguglizod"hogy eladó babahinta,még kiir neked babás oldalakat
4/5 anonim válasza:
Én is nemrég kerestem és a teszveszen jó árban vannak.
5/5 anonim válasza:
Tudom, hogy a teszveszt nem akarod (tulajdonképpen miért?) de nekem épp ott van fönt az eladó hintám. Légzésfigyelővel együtt árulom, úgy keresd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!