Baj, ha gyorsan hízik a baba? 4 hónapos 64 cm,7,30 kg.
Figyelt kérdés
Tápszert kap, napi 5ször 130 ml-t, illetve egyszer tejpépet, barackot.2008. szept. 13. 18:46
1/4 anonim válasza:
Nekem elég soknak tűnik, de a tápszer is csinálhat ilyet, lehet váltani kéne, bár nálunk a védőnő örülnek, ha minden bébi kipukkadna.
A mennyiség nem sok amit eszik, csak lehet a tápszer típusa nem jó.
2/4 anonim válasza:
egyálltalán nem sok.10 babábol 6 ilyen nagy.Az én kisfiam is 5 hós 4500 g és 64 cm.Majd lemegy róluk ha elkezdenek járni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem egyátalán nincs baj a súlyával. Az én kisfiam 3750gr/52cm-el született és 4 hónaposan 8000 gr/69cm volt és csak anyatejet kap.
4/4 anonim válasza:
Én nem tudom mi lehet a sok de az én fiam 4700 grammal született és 62 centivel 5 hetesen 6500 gramm és 66 centi. Az doki szerint nem kövér és normális ez a súlygyarapodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!