Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden baba cicifüggő?

Minden baba cicifüggő?

Figyelt kérdés

Pár hét múlva megszületik az első babám,a kisfiam.

Mire számíthatok?

Egyénileg változó lehet de mégis mennyi időt szopiznak egy nap átlag?

2010. márc. 21. 13:03
 1/10 anonim ***** válasza:
egyénileg változ.Kislányom cicifüggö volt kisfiam nem.
2010. márc. 21. 13:06
 2/10 anonim ***** válasza:
2 Fiam van egyáltan nem cicifüggők..
2010. márc. 21. 13:09
 3/10 anonim ***** válasza:
13 hós kisfiam cicifüggő még most is.Nappal 3x, és még éjszaka is 1x felkel cicikézni.
2010. márc. 21. 13:09
 4/10 anonim ***** válasza:

A skála igen nagy lehet: napi 6-12 szopi, és 10-90 perc/szopi egy újszülöttnél.

De szerintem ne stresszeld magad ezen előre, hiszen az a lényeg, hogy megtaláljátok majd a babával az összhangot...

Ha teheted, még a szülőszobán tedd mellre, és utána is minél gyakrabban, hogy "beleszokjatok".

Jó szülést nektek!

2010. márc. 21. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:

szia, a kislányom 1 hónapos korától csak szopott, (előtte intenzíven volt, és tápszert kapott). először sokat lógott a cicin, 45 perceket is, aztán ezt leredukáltuk 20-ra, majd szép lassan, olyan 4-5 hós korában eljutottunk a 10, majd az 5 perces szoptatáshoz...

most 15 hós, és még mindig cicizik, nappal 1-2x, éjjel is 1-2x, meg reggel. ő abszolút cicifüggő egyelőre.

de szerintem nem minden baba az. sokszor olvasom, hogy már 8 hós babák is fogják, és elválasztják magukat.

2010. márc. 21. 16:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Remélem az enyém nem lesz az, de ez változik egyénenként.
2010. márc. 21. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 2 éves és igen cici függő-éjjel 2x nappal 5x
2010. márc. 21. 19:34
 8/10 anonim ***** válasza:
utolsó: 2 éves és 5x kel? jujj. és ez mindig így volt? az enym mint írtam 15 hós , és most kezdett jobb lenni, arra számítottam, hogy szép lassan majd elhagyja teljesen. fú. ezt nem lehet megbeszélni vele? vagy jó ez így neked? csak azért kérdem, mert én már most is rém fáradt vagyok, miután még nem volt 1 átaludt éjzsakánk se.
2010. márc. 22. 09:51
 9/10 anonim ***** válasza:
bocs, 2x....elnyomtam
2010. márc. 22. 09:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem éjjel csak 2x-3x kel fel nappal kéri többször.Hát fárasztó az biztos de még hagyom egy kicsit úgy nyár elejéig aztán megkezdjük a leszokást amit sajna csak drasztikusan tudok.Van egy hoemopátiás bogyó ami elapasztja a tejet.Más ötletem nincs.Totál függő és nem lehet máshogy rávenni csak ha kiürítjük :D Egyébként már eszik mindent és kakaózik is de mégis....talán szeretet cici?
2010. márc. 22. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!