Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 18hónapos rosszcsont+ karácson...

18hónapos rosszcsont+ karácsonyfa . Hogyan? :-)

Figyelt kérdés

Elkezdtem azon agyalni hogy hogy lehetne karàcsonyfànk egy igazi örökmozgó màsfèlèves mellett.Szeretnèk fàt de igazàn nem tudom hova lehetne tenni, ha magasra teszem 20cm nagyobb nem fèr el, a komódon 1mèteres lehetne de arra felmàszik stb

Nàla4ok hogy lesz? Hogy volt?

2015. nov. 26. 13:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ugyan minden gyerek megprobalkozik ezzel azzal,a diszeket pakolgatni,de hat ha az beakad valahogy le kell szedni ha masnem dol a fa is,ok ezt nem banjak :) de nem is baj,hat mi is voltunk gyerekek,en is rantottam mar magamra uvegdiszekkel teli fat,istenen megesik,de azert kikotozni 3 helyre ki lehet :) csak muanyaggal diszitunk ez teny de minden egyes pillanatban azt figyelte a lanyunk mi mikor nem figyelunk es pakokhatja at a diszeket,minden nap megigazitotta oket,inkabb azt kell nekik elmagyarazni ovatosan es ha mar akkor figyeljen ne dontse fel:) addig jo a gyerek ameddig rosszalkodik,igy tudjuk minden rendben veluk :)
2015. nov. 26. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!