18hónapos kisfiúnak adventi naptár?
Figyelt kérdés
Csinàlnàtok? Ha igen miket tesztek a csomagokba?2015. nov. 11. 12:28
1/2 anonim válasza:
Lányomból kiindulva 18 hónaposan a legelképesztőbb dolgok tetszettek neki (csomag zsepi, krumplinyomó, Auchan reklámújság stb). Szerintem vennék neki egy csomag műanyag vagy fa állatkát vagy mondjuk egy másneses kirakót, aminek mindennap más darabja kerül elő a naptárból. De lehet benne gyümölcs is, amit szeret.
2/2 anonim válasza:
Én is gondolkoztam rajta, szintén 18 hónapos lesz a lányom decemberben, de én úgy döntöttem még nem.
Nincs időérzéke, tehát nem értené magának a naptárnak a folyamatát, nem értené, hogy miért nem lehet kibontani csak egy zsákocskát, édességet nem eszik, gyümölcsöt kap minden nap, tehát az nem ajándék, így én még nem látom értelmét.
Karácsonyi készülődés lesz mézeskalács, só-liszt gyurma, festés, adventi koszorú és lakásdíszítés formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!