Ezek közül a nevek közül ti melyiket választanátok? Nem sikerül dűlőre jutni.
Sziasztok! :)
Nagy nehezen sikerült leszűkítenünk a kört 6 fiú és 6 lány névre, de sehogy se megy tovább, nem tudunk választani, mindegyik név annyira tetszik. :D
Megírnátok, hogy Nektek ezek közül a nevek közül melyik tetszik leginkább, Ti melyiket választanátok és miért? :)
Fiú nevek: Richárd, Olivér, Gergely, Kornél, Bence, Bálint
Lány nevek: Anna, Izabella, Kamilla, Léna, Blanka, Leila
Melyik nevet adnátok szívesebben a saját gyermeketeknek? :)
Előre is köszönöm szépen a segítséget! :)
Eddig mindenkinek zöld kezet nyomtam, nagyon kedvesek vagytok, én nem is remélem ennyi választ. :D Nagyon szépen köszönöm! :)
Eddig úgy tűnik, fiúk közül a Gergely, a Kornél és a Bálint vezet. :) Lányoknál egyelőre nagyon vegyesek a válaszok. Nyugodtan írhattok még, nagyon örülnék neki, és persze minden véleményre kíváncsi vagyok. :)
Mindegyik szép. A vezetéknévhez választanék mindenképp, hogy azzal melyik hangzik jobban. Pl.:Blanka inkább hosszabb vezetéknévhezvezetéknévhez, az Izabella rövid hez illik inkább.
Mássalhangzóra végződő vezetéknévhez inkább mássalhangzóval kezdődő nevet választanék, hogy ne folyjon össze. Pl. Kovács Anna helyett jobb a Kovács Kata.
De azért leírom az én sorrendem:
1. Gergely
2. Kornél
3. Bálint
4. Olivér
5. Bence
6. Richárd
1. Kamilla
2. Blanka
3. Izabella
4. Léna
5. Anna
6. Leila
Olivér az egyik kedvenc fiúnevem, ezért egyértelmű, hogy ez:)
Lányok közül talán a Kamilla, bár egyiket sem adnám.
A felsorolt fiúnevek közül a Richárd tetszik a legjobban, a Ricsi igazi vagány becenév. Tetszik még a Gergely is.
A lányneveitekkel bajban vagyok, mindegyik szép, szeretem őket, de elég gyakoriak. Budapesten élek, a környezetemben talán az Izabellából és a Blankából van a legkevesebb. Ezeket adnám.
Kislányom Blanka, szóval Blankára szavazok :)
Fiú név talán a Gergely vagy Olivér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!