Miért nem alszik el a kislányom időben este?
Figyelt kérdés
Hat hónapos, de bármit csinálok este 11 óra előtt nem alszik el.
Kipróbáltam már mindent, később fürdetni, előbb fürdetni. Reggel előbb felkelteni, délután 5 óra után nem hagyom aludni.
A dokink se tud semmit mondani, csak hogy majd kinövi.
Valakinek volt ilyen tapasztalata?
2015. nov. 23. 19:22
11/13 anonim válasza:
Van még egy dolog, egyszerűen ilyen a gyereked. Ha nagyon megvisel a későn alvás, akkor az egyik nappali alvásakor alszol egyet te is, aztán túlélitek ezt az időszakot.
12/13 A kérdező kommentje:
Babaszásra szeretném vinni, de itt csak 8 hónapos kórtól vihetem. A napi fürdése is legalább fél-háromnegyed óra. Azt nagyon élvezi.
Engem nem visel meg, hogy eddig fent van. Ahogy látom őt sem, mert ahogy elalszik reggelig fel sem kel.
2015. nov. 23. 20:15
13/13 anonim válasza:
Szerintem nem alszik keveset, az én kisfiam, igaz már 10 hónapos, de mikor 6 hónapos volt akkor sem aludt többet éjszaka 9-10 óránál és napközben is max 2-2,5 órát aludt több részletben, azt hiszem akkor még 3x aludt. Próbáld ki, hogy mikor felébred délután utána a fürdetés, alvásig ugyan az legyen minden este a program, hogy megtanulja, hogy mi miután következik és hogy az esti program vége az alvás. Mi mióta megszületett a kisfiam egyedül az esti rutin volt az amit mindig ugyan úgy csináltunk és csinálunk mai napig. Volt hogy este 6kor kelt fel az alvásból (nem tudtam vele mit csinálni, ébren tartani, elaludt) , de este 8 körül szépen elaludt ugyan úgy mintha 4kor vagy 5kor kelt volna fel. Én is azt tanácsolom, hogy alakítsatok ki egy esti rituálét aminek a vége az alvás. Próbáld meg hogy picit később fürdeted, 8 körül, akkor is még elmegy az idő a pancsival, addig is fárad és lehet hamarabb elalszik, aktívabb lesz a lefekvés előtti idő. De biztosan kell jó pár nap, mire megszokja. Fürdetés után míg elalszik addig mit szoktatok csinálni egyébként? Játszik még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!