Más is csinált ilyet? Lelkiismeret furdalásom van. Kisfiam iszonyúan hisztizett (13 hónapos).
egyszer engem idegességében leforázzott a mamám, de nem is emlékeztem rá, mások mesélték jó tiz évvel később. Az arcom csupa viz volt, és mégse emlékeztem rá. szóval ne rágd magad.
Nem jó módszer amit tettél, inkább máskor énekelj, vagy dudolj, vagy csiklandozd meg, és most meg engeszteld ki, hogy ne maradjon benne tüske. Nem vagy elveszve sztem.Ne parázz!))
egy nő ,aki nagyon szeretne már babát.
Nyugi, nem vagy rossz anya. Szerintem nagyon sokunkkal előfordul, hogy kiborulunk. Nekem egyszer "borult el az agyam", mérgemben rácsaptam a kisfiam combjára, utána meg győztem sírva bocsánatot kérni tőle, szegényke furcsán nézett rám, nem tudta mi bajom van. Megfogadtam, hogy többet soha nem bántom. Amikor felidegesít, mély levegőt veszek, és megpróbálom elmagyarázni, hogy ez így nem lesz jó. Az, hogy "verem" semmi jóra nem vezet, max ő is agresszív lesz. Olyan hamar eltanulják a rosszat. Látja tőled, hogy ütsz ha nem tetszik valami és legközelebb Ő is ezt fogja csinálni.
Olyan meg ne ítélkezzen akinek nincs gyereke, főleg ne egy 17 éves lány. Nem baj majd egyszer megtudja, milyen az amikor egész nap hisztizik egy gyerek:S
Szia!Egyszer hozzád hasonlóan ledobtam 10-20 cm-ről az ágyra a kisfiamat.Fejjel előre,cumival a szájában.A cumi felsértett belül valamit,vérezni kezdett a kis szája,nagyon sírt.
Esküszöm,úgy éreztem magam,mint egy skizofrén,elmeháborodott gonosztevő.Én is csak sírtam,szorítottam magamhoz a csöppséget,és elmondhatatlanul szégyelltem magam.
Napokig többször elbőgtem magam,aztán felhívtam anyukámat és emondtam neki,hogy mi történt.Leszidott,megérdemeltem de azóta egyszer sem történt ilyesmi.
Próbálj te is inkább elszaladni a másik szobába,mindegy mit csinálsz, de ne okozz a kisfiadnak csalódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!