Szerintetek veszélyesek az olcsó, noname pelenkák, amiket a neten árulnak, pl. Twins? Használtatok már ilyet?
Mit nem lehetett érteni a veszélyes szón? Arról nem tehetek, h valakikben fel sem merül, h egy pelenka lehet veszélyes.
Majd ha valaki érdemi választ ír, annak megköszönöm.
Tökéletesen érthető a kérdés!
Én kerülöm a "noname" dolgokat,bármiről legyen is szó.(ruházat,élelmiszer,kozmetikumok stb.)Ez alatt nem azt értem,hogy mindenből a legdrágábbat,de a kétes eredetű,általam nem ismert márkákat tutira nem veszem meg!
A veszélyességére van esély,mert jóval alacsonyabb költséggel állítják elő,olcsóbb anyagokból például.Ezért is kapod olcsóbban,mint egy ismertebb márkát.Igen,itt meg kell fizetni a nevet,de garancia rá,hogy tudod,mit veszel.
Rengeteg féle pelust próbáltunk, az egyetlen amitől kipirosodott a popsija sajnos a dm környezetbarát
pelusa:(
(Pedig én próbálok mindenből környezetbarátot venni, ezért eléggé sajnáltam. Moshatót se tudunk használni, nincs hely hol szárítani, ruháinkat is csak nehezen megy, alig fér be a szárító.)
De ha nálatok van elég hely ilyesmire, akkor próbáld ki a moshatót, azt legalább tudod h milyen anyaggal érintkezik ha magadnak mosod/öblíted.
Szerintem is tök érthető a kérdés...
Nem mondanám veszélyesnek őket, se sosem vennék ilyen nagyon noname pelust. Egyszerűen ami a babám bőrével érintkezik, pláne ilyen intim helyen, azon nem akarok spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!