Baj, ha úgy gondolom, hogy én tudom a legjobban ellátni a fiamat-ezért, ha másra hagyom akkor izgulok?
Figyelt kérdés
tudom,hogy nekem is jár kikapcsolódás-megyek is-de most egy koncert miatt-du-tól,másnap hajnalig anyukám lesz vele.már most jár az agyam,mi lesz-ha nem én fektetem.2008. szept. 12. 21:58
1/5 anonim válasza:
Szia, nem baj, szerintem normális. Én néha akkor sem tudok kikapcsolni, ha a páromora bízm, míg bevásárlok. 4 hónaposan anyóséknál volt, míg mi lagziban, elképzeleted... Fontos, hogy olyan valakire hagyd a kicsit, akiben 100% megbízol, akit o is ismer, aztán próbáld jól érezni magad, lelkifurdalás nélkul, hisz nem rendszeresen hagyod másnak!
2/5 anonim válasza:
Szia, ez teljesen normalis erzes jo anyara utal. Kialakitottatok mar egy rutint ismered ía babad es ez igy jo de hidd el hogy foleg anyukad tudni fogja mit kell csinalni hisz o is felnevelt teged. Esetleg nem pont ugy fogja csinalni ahogy te de megoldja!!! Nekem is anyukamek itt voltak 10 napot es szinte minden nap csavarogtam a ferjemmel persze tiszta ideg voltam hogy mit csinalhatnak otthon mama baba de mire hazaertunk minden tiszta rendes volta es a kisfiam is aludt mint amikor en altatom.:) Szoval ne aggodj minden kezdet nehez de nem lesz baj!
Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Amikor először mentem el, és hagytam anyukámra, én is aggódtam, hogy vajon anyukám is tudja-e, hogy mikor mit kell csinálni, de persze tökéletesen tudta. Most egy éves a fiam, és azóta már ilyen havi rutin lett, hogy egy estét a nagyinál van, amíg nekem is jár egy kis kikapcsolódás barátnőkkel. Ha azt veszed, a munkahelyeken öt ledolgozott nap után jár két szabadnap. Na, akkor egy hónap után egy szabad este semmiség :)
4/5 anonim válasza:
Ez normális.Örülj neki,hogy van néha kire hagyni.Nekem nincsen,de komolyan.A szüleim 1000kmre laknak,anyósom pedig 60km re.Ritkán jönnek és mi is havi egyszer megyünk.Így a lányom nincsen is el vele.Igaz még kicsi,7,5 hónapos.De néha jó lenne 1 órácskára egyedül lenni......
5/5 A kérdező kommentje:
akkor egy kicsit megnyugodtam,köszi!
2008. szept. 13. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!