Az 56-os és a 62-es rugdalódzók kb. meddig jók a babákra? Milyen gyorsan növik ki?
Szia,
Az én kisfiam 13 hetes és már 68as ruhákat hord, mert a 62es kezd kicsi és kényelmetlen lenni. Igaz van olyan 56os body, ami még mindig jó rá. Tényleg függ a márkától, hogy hol veszed, stb.
(és ő sem nagy baba!)
Szia! Ez nagyon változó...anyagtól is függ, hogy mennyire megy össze a mosások alkalmával. Nekünk hamar kinőtte a fiam az 56-t, 3310-el született, már a 3. hét környékén kicsi volt rá...
A 62-ből vaolt, ami 1 hónapig volt jó rá, de van amit még most is rátudok adni...13 hetesen.
Egy jó tanács: nem kell sok semmiből, az a fontos, hogy praktikusak legyenek. Mi többet vettünk, de csak néhányat használtunk belőle, a legjobban beváltakat. Van olyan body, rugi ami egyszer sem volt rajta, vagy max egyszer, mert nem volt praktikus....
Nekem 3330 gral és 51 cmel született a lányom, és most 12 hetesen jók rá az 56-os ruhák. A 62-es még nagy neki.
Nem is tudom, mások hogy adják ujszülöttre ezeket a méreteket...
Utolsó válaszadónak:
Azt hiszem azért vannak ezek a nagy különbségek, mert nem mindegy, hogy mennyire gyarapszik a baba. A miénk 3400-l született és 55 cm-el. Az 56-t gyorsan kinőtte és a 62-s sem jó már rá (most 11 hetes). Ez azért van mert mára már 7 kg és sokat nőtt...
Talán ez a legnagyobb mérvadó... Minden attól függ milyen ütemben nő, hízik a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!