Van itt olyan anyuka, akinek babája nem szereti/szerette a zöldségféléket? (6-10 hó körüli babákra gondolok).
Jelen :-)
Abszolút nem evett semmi zöldségfélét. A főztömet meg főleg. Bébiételben volt 4 kedvenc, azok is édes, gyümölcsös ízek és ennyi. Megtömni mégsem tömhettem a gyereket, így kivártam.
10 hónapos kora körül jött el a fordulópont, amikor elkezdett darabosat enni. Folyton pároltam zöldségeket és azt csipegette. 12 hónapos korától kapja az én főztöm. Imádja. Jelenleg 17 hónapos, és mindent megeszik. Beleértve a zöldségeket, főzelékeket, leveseket, tésztákat......és még sorolhatnám.
Borzasztóan kétségbe voltam esve a hozzátáplálás elején, de nekünk az kellett, hogy darabosat ehessen.
Próbáltam én is csempészgetni, de mindig kiszúrta a gyümölcsös bébiételekben a zöldség ízt.
Remélem nálatok is megoldódik majd a probléma, mert tényleg nagyon kellenek a vitaminok, és most rengeteg friss gyümölcs, zöldség van.
Szia
Hát nálunk a lányom konkrétan visszahányta, nagy öklendezések közepette..Úgy, hogy el kezdtem gyümölccsel keverni, mondjuk a répát, meg a krumplit.Aztán rá találtam a Nestle Sinlac porra.Nagyon egészséges, és mindent kicsit édeskéssé tesz, így a lányom örömmel fogyaszt minden ha rakok bele.Már 2 hete megeszi a saláta főzeléket..nagyon boldog vagyok! :) Folyamatosan csökkentettem a Sinlac por, vagy gyümölcs mennyiségét, és mára már nem is nagyon kellenek ilyen praktikák!
AZ én kislányom a gyümölcsökön és sütőtökön kívül nem evett meg semmit(ezeket is persze bébiétel formájában)Most kb 2 hete ebédkor meg nem volt hajlandó csak a mi kajánkat megenni.Azóta is megeszi a zöldséget,tésztát,rizst,és kb mindent amit lát hogy mi is esszük!
elsején lesz 1 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!