Hogyan kell először kimosni a kis ruhákat? Fertőtlenítés?
Biztos buta kérdés, de most várjuk az első babát, ti hány fokon mossátok ki a ruhákat előre? Milyen mosószerrel?
A mindenféle kis plüss játékokat is mossátok, vagy azokat hogyan lehet előkészíteni?
És a többi (műanyag dolgokat), hogyan és mennyi idővel előtte kell fertőtleníteni?
Szia!
Én az új ruhákat is rendesen mosom ki, hiszen nem tiszta a csomagolt sem!
Általában 40 fokon szabad a kis ruhákat, de amit csak lehet, 60 fokon mosok ki, ezek inkább a fehérek.
De a felnőtt ruhákat is így mosom: színes 40, fehér 60 fok. Ja, és sensitive öblítő.
Fertőtlenítés: vasalás.
Érdemes nem kényes ruhákat venni.
Textilpelenka büfizéshez, fej alá: először 90 fok, azóta 40 vagy 60.
Műanyag: a legjobb valami fertőtlenítő tablettás víz, de amit nem vesz a szájába a baba, a domestos vagy hypo is megteszi, sokkal olcsóbb, és fertőtlenít rendesen. Ha nem töményen használjuk, akkor nem is büdös.
Utolsó: plüssöket mosógépben kevés mosószer, öblítő, 30 fok.
3 gyerekes anyuka
Én a fehéreket 60 fokon, mosógéllel, pici kloroxal mostan szép fehérre.Normál silánnal öblítettem!A színeseket, pedig 40-60 fokon mostam az anyagától, színétől függ!A textilpelusokat 9 fokban kloroxal, mosógéllel mostan mindig!
Normál öblítővel öblítettem!A plüssöket 40 fokon mosógéllel öblítővel! Az új ruhákat is ki kell mosni!Én ruha nagykerben dolgoztam, láttam hol tárolják őket!!!
Óriás regálokban, összezsúfolva, néha 1-1 egér társaságában!Mossátok ki őket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!