Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 3 hetes kislányom egésznap...

A 3 hetes kislányom egésznap szopizna. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2 napja szinte egésznap cicin akar lenni a lányom, az alvást sem viszi túlzásba. Eddig nem volt ilyen gond. Evett, aludt, néha kicsit éber volt, akkor játszottunk, elfoglaltuk, de el volt egyedül a kiságyba is, kimondottan jó baba volt, éjjelente 4-5 órákat is aludt (meg egy hét alatt 300g-ot hízott) Most kb 10 percre se lehet ott hagyni, mert sír és enni kér. Mit csinálhatnék? Tanácsolták a ricinus communist, de gondoltam arra, hogy iratok fel tápszert kiegészítésnek, mert eddig minden etetésre majd szétfeszültek a melleim, kb 3 óránként evett (saját maga állt rá erre, én igényszerint szopiztattam eddig is, sose keltettem, mivel szépen gyarapodott a súlya, és nyugodtan aludt az etetések között). Egyébként nagyon mozgékony baba, már egy hetesen álmában arrébb kúszott a kiságyban, meg átfordította a fejét, két napja már ébren is átfordította a fejecskéjét, illetve próbált a hasáról a hátára fordulni és mivel eddig nyugodt, "önálló" baba volt ezért aggaszt most ennyire ez a helyzet. Valakinek van hasonló tapasztalata, vagy ötlete, hogy oldjuk meg?
2015. nov. 12. 01:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Általában 2-5 nap, aztán beáll. De akkor sincs gond, ha tovább is eltart. Lll.hu oldalon sok hasznos infó van. Esetleg levelezhetsz egy szoptatási tanacsadoval is néha. Ezen az oldalon találsz hozzájuk elerhetoseget is. Kitartást! :)
2015. nov. 12. 11:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Hajnal 4-kor már elsikerült aludnia, a fáradtság győzött, aludt egy 3 órát, addigra lett annyi tejem, hogy jóllakott és aludt további 3 órát. :) Azóta úgy tűnik jobb a helyzet. Köszönöm mégegyszer mindenkinek, kitartunk, csak a szivem szakadt meg érte éjjel.
2015. nov. 12. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.