A 3 hetes kislányom egésznap szopizna. Mi lehet az oka?
Irasodbol az jon le, hogy elso baba...
Nem kell semmifele tapszert iratnod. Tedd mellre ahanyszor keri, igy all be a kello tejmennyiseg. Az hogy nem feszul a melled annak semmi jelentosege...
Az en mellem sem feszul es megis hat kilos a babam a tejemtol 2,5 honaposan.
Nyugi! Ne rontsd el tapszerrel!
Az első két válaszolónak tökéletesen igaza van, még akkor is, ha a válaszaikra leginkább piros kezeket kaptak. :/
Kérdező! Amit leírtál, az teljesen normális. Ha bizonytalan vagy, akkor olvassgass a lll.hu honlapjàn vagy a szoptatásportálon is. Érdemes!
Az én babám tápszeres csak azért leírom mi volt 3 hetesen.. nagyban eszi a 70-80 milit és egyik reggelre ebből 125 lett. Tehát nem csoda, ha állandóan cicin lógnak a babák. (100 lett belőle egyébként 2 nappal később)
Türelem, ezeket a napokat csak túl kell élni és több tejet csinál magának a baba. :)
Azt nem tudom kipontozgatta le a válaszadókat.
Köszönöm szépen mindenkinek, én is arra gondoltam, hogy növekedésiugrás, csak a szivünk szakadt meg érte éjjel, mindig hagyjuk szopizni, ha kéri, csak rossz a tudat, hogy szegényem éhes marad. Kb hány nap alatt zajlik le ez a folyamat? Egyébként tényleg első baba, tényleg egy kis angyalka. Remélem miharabb tudni fog újra nyugodtan aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!