Adtok Danette-t 9-10 hónapos babátoknak? Aminek 80 százaléka tej.
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 16:39
1/4 anonim válasza:
Én semmi ilyet nem adnék. Nézd meg az adalékokat benne, inkább úgy dönts. Szerintem.
2/4 anonim válasza:
Nem, még 1 évesnek sem.
Az egy dolog, hogy állítólag 80 % a tej, de ott a többi, sok cukor, mesterséges izék.
Inkánbb adok natúr johgurtot, túrót gyümölccsel
3/4 anonim válasza:
Én sem adtam még, pedig az én kislányom lassan 19 hónapos. Én nem hiszek a mesékben és a reklámoknak sem. Nagyon szépen hangzik, hogy 80%-a tej, meg minden, (de 1 éves kor alatt igazán még tejet se kaphat), de mellette ott a sok műanyag, amire egy kisgyereknek egyáltalán nincs szüksége.
4/4 anonim válasza:
9 hónapos, én pont ma adtam először, vaníliásat. Tudom, hogy nem egészséges, nem is fogom túlzásba vinni, havonta 1x-2x kap majd. Persze falta nagyon :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!