Sokat artottam ezzel a babamnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 napja ugy beutottem a kicsi labujjam az agyba, hogy eltorott. Ram nem jellemzo modon nagyon felkialltottam s egy par hangos nem szep szo utan kezdtem sirni a fajdalomtol. Bennt volt velem a szobamban a 10 honapos kisfiam, s szegeny annyira megremult, hogy kezdett sirni, nagyon megijedt. Nem hallott meg kiabalni. Ez elott nagyon bujos kisbaba volt, de miota tortent ez az eset (4 napja) nagyon tavolsagtarto. Nem keresi a tarsasagot, elotte folyamatosan mellettem volt, nem bujik hozzam, mashoz viszont igen, meg nem is mosolyog nekem. Felek, hogy nagyon megijesztettem. Mikorra fog ez valtozni? Nagyon el vagyok keseredve.2015. nov. 11. 11:53
1/1 anonim válasza:
Szia, ne hülyéskedj, ezt csak valami véletlen lehet, hogy a kisfiad "távolságtartó", vagy már te beszéled be magadnak :) Teljesen természetes emberi reakció volt tőled, hogy felkiabáltál és sírtál, ezt is meg kell tanulnia a kicsidnek, nem nevelheted burokban, hogy csak a szépet és jót lássa/hallja. Túl aggódod az egészet, nem kell ezen agyalni, megtörtént, kész, lesz még ilyen sokszor, a kisfiadban hidd el, hogy semmi rossz érzés nincs emiatt, már régen elfelejtette az egészet. 10 hónapos, most fedezi fel a világot, a te kiabálásod és sírásodnak ehhez semmi köze. Most más érdekli, aztán megint bújni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!