Ezzel ártottam a babámnak? Mit tegyek?
Anno a fiammal, szilveszterkor ahogy sokan csinálják, én sem maradtam ki a jó dolgokból... jó sok alkohol :D
S Január elején nem jött meg... kiderült már akkor terhes voltam, de úgye nem tudtam róla.
Egészséges a fiam, s hála az égnek nagyon okos is :)
A dohányzás ennyire korán csak a vetéléssel van összefüggésben - ha megvan a pici, akkor nem ártottál vele semmit. Az alkoholnál szintúgy. A gyógyszert meg majd megmondja a doki. Kismamák milliói estek úgy teherbe, hogy nem tervezett baba volt, ittak vagy élsportoltak, dohányoztak előtte stb., mégis egészséges babájuk született. Nem értem, miért kell riogatni az embert, ez többet árt, mint használ...
Szerintem nyugodj meg, az a legfontosabb, hogy amióta megtudtad, hogy babád lesz, megtettél mindent, amit lehetett. :) A nyugalom a legfontosabb most. Plusz ajánlom a DM saját márkás mamavitaminját (olcsó és jó minőségű), azt kezd el szedni, és menj orvoshoz, amint lehet. Gratulálok, és szorítok, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!