Kislányom pár nap óta nem akar ebédelni. Eröltessem?
Figyelt kérdés
Lányom 30 hetes.Már mindent eszik.Pár nap óta nem akar ebédelni.Eröltessem,vagy ne??Majd eszik ha éhes lessz??Nagyon 10óraizni sem akar.jó kedvü,nem fáj semmilye.Van már 2 foga,valószínü,hogy jönnek a felsök is.az elsö 2 nél nem volt proble´ma.(Egyszerüen nem nyitja ki a száját,csak egy picit)A gyümölcsök, a pürék,joghurt,gyümis tejberizs lecsúszik....2008. szept. 12. 12:00
1/2 anonim válasza:
Az én kisfiam 8 hónapos, és ő is ilyen, hogy nem nagyon akarja kinyitni a száját. Esetleg próbáld meg, hogy két evés közt több időt hagysz, illetve én adni szoktam neki valamit a kezébe, és akkor azzal el van foglalva, én meg lapátolom bele a kaját.
Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Szia!
Amikor a lánykám foga jött, ő nem volt hajlandó enni csak a tápszert, vagy folyékonyat. Iritálta a szilárd pép. Lehet, hogy ez a baj, de nem lesz semmi baja ha kihagyod az ebédet. Ilyenkor én vártam negyed órát és megpróbáltam újra. Volt olyan, hogy 4-szerre ettük meg a kellő adagot. Próbáld ki többször - 15 percenként - adogatni neki. Ha abszolút nem eszik ebédet, nem lesz semmi baja. Max. nem fog olyan ütemben hízni mint eddig.
Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!