kisfiam sajnos a kezdetektől tápszeres, így cumisüvegből iszik. Az avent 2-es cumi (amin 2 lyuk van) 2 hónapos kortól ajánlott, és ahogy betöltötte a 2 hónapot, és azzal itattam ,szépen ivott vele. Az avent 3 (3 lyukú) 3 hónapos kortól van, de azzal nem tud inni, pedig már 6 és fél hónapos. 3-4 hetente mindig megpróbálom azzal itatni, de nem megy, folyik ki a táp a szája szélén, olyan, mintha sok lenne neki az az adag. Normális ez, hogy fél évesen se tud a 3 hónaposból inni? Erőltessem, hogy megtanulja, vagy nem baj, és hagyjam a kettes cumival inni továbbra is?
2011. jan. 10. 12:29
1/7 anonim válasza:
Szerintem hagyd a 2es cumival inni, vagy lassan térjetek át az itatópohárra:)
Semmiképp neerőltesd
2011. jan. 10. 12:33
2/7 anonim válasza:
A 3 lyukú nem a sűrűbb italokhoz/ételekhez való? (Pl. pép)
A MAM-nál így van. Mi azt használjuk, és 9 hónaposan a 2-es méret van a cumin.
2011. jan. 10. 12:37
3/7 anonim válasza:
A kisfiam 5-6 hós volt, amikor a 2-esre áttértünk, 7-8 hós, amikor a 3-ast is elfogadta, de csak a sűrűbb, éjszakai tápszerhez. De ez nem baj szerintem, vannak ilyen babák.
Itt a gyakorin is találsz több olyan kérdést-választ, hogy a baba nem akarta a gyorsabb folyású cumit. (Amikor a babám nem akart váltani, akkor keresgéltem, biztos találsz te is majd ilyeneket.)
2011. jan. 10. 12:38
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor nem erőltetem
2011. jan. 10. 12:39
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, ha marad a 2 lyukúnál! Kisfiam 10-11 hónapos korától kezdett a 2-es cumiból inni (addig az egy lyukúból) és a múlt hétig abból ivott tápszert, pedig már 1,5 éves. Szépen kiszívogatta belőle:-) Szeretett cumizni a tejcsivel:-)
Most már itatóból iszik, mert szétrágta a cumiját, de már újat nem veszek neki.
2011. jan. 10. 12:40
6/7 anonim válasza:
lányom 5 hónapos. anyatejes és tápszeres egy hónapja. a tápszerre most tértünk át a 2-es cumira, anyatejet és teát 1-esből iszik még mindig.azaz olykor a tejet ios kettesből, de nemmindig. szerintem se erőltesd :)
2011. jan. 10. 12:58
7/7 anonim válasza:
11 hónapos babánk 8 hónapos kora óta tápszeres. Eddig a nappali tápszerét 2-es Avent cumival itta, mostanában szokott kapni éjszakai tápszert, azt szoktam csak a 3-massal. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Ahogy nekik kényelmes, úgy kell adni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!