Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek nincs légzésfigyelője...

Akinek nincs légzésfigyelője hogy altatja a babáját?

Figyelt kérdés

Hason,háton vagy oldalt altattok?

Nekem éjszak pólyában van (2hetes),hol az egyik hol a másik oldalán.Nappal hason pólya nélkül.

Ti nem féltek a bölcsőhaláltól?

2015. nov. 5. 07:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Utolsó, de legalább az ESÉLYT megadja az ember magának és a babának. Pont ezért én elvégeztem egy csecsemő újraélesztő tanfolyamot is, hogy ha ne adja ég nálunk riaszt, ne csak bambán álljak, tudjak cselekedni és az ESÉLYT megadni, mert mondjuk ki nyíltan, nem szeretne senki halott csecsemőt találni a kiságyban.

Mert oké, hogy kicsi a bölcsőhalálozás száma, de ha pont tied/enyém az az egy (Isten ments, ne legyen), örökre hibáztatja magát az ember, hogy nem tett meg érte mindent, mert nem tett meg.

Én nagyon nem vagyok egy ultra paramami, de ebben a témában a struccpolitika számomra nagyon nem elfogadható és nagyon nem megérthető, mert bárki babája lehet az az egy és a tragédia esélye azért így csökkenthető, még ha nem is iktatható ki teljesen.

Elnézést az offért, korábban már válaszoltam a kérdésere, nem is szoktam ilyen nyers lenni, de ez az a téma, ahol a kifogások, statisztikák, kibúvók keresése kiakaszt...

2015. nov. 5. 12:00
 12/17 A kérdező kommentje:

Úgy döntöttem veszek.Angelcar ac300-at néztem ki használtan.Remélem beválik.

Akkor már aludhat hason?Csak azért mert az oldalfekvés miatt meg a csípőjét féltem...Nem vagyok amúgy aggódós van egy 4évesem,csak eddig nem volt ilyen eset a környezetemben...

2015. nov. 5. 12:08
 13/17 A kérdező kommentje:
Ígyis éjszaka füleltem párszor hogy lélegzik-e.Nem akarok ezen stresszelni minden nap...Újraéleszteni nem tudnám egyenlőre.De sokaknak segít az elmozdítás is.Ha nincs ami figyelmeztet nem sok az esély hogy időben észlelem...Az újraélesztésnek is utána nézek
2015. nov. 5. 12:10
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem tudod újraéleszteni, minek a légzésfigyelő? (Most ezt nyilván nagyon sarkítva kérdezem, mert elég lehet kicsit megrázogatni, de alapvetően arra való, hogy az olyan szituációkat jelezze, ami után szükség lehet újraélesztésre).

Itt jól le van írva:

[link]

2015. nov. 5. 21:50
 15/17 anonim válasza:
Szerencsére van már nem is kórház,ahol a szülészeten is használnak légzésfigyelőt.Ők sem mennek a véletlenre (szerintem) és olyan márkát tartanak,ami orvosi (orvostechnikai ) eszköz. Ha a kórházban van ,ahol szakemberek vannak, akkor otthonra szerintem kell.Olyan sok minden ketyerét megveszünk a gyerekeknek,amivel lehet,hogy soha nem is fog játszani,akkor ezen nem kellene gondolkodni.Jó minőségűre (és ami tényleg légzésfigyelő!!!!!) kell pénzt szánni.Akkor inkább vegyél olcsóbb babakocsit,bababútort,hiszen az a babának mindegy,hogy milyen színű,formájú,mennyi kereke van,stb.... Bocsi,ez a véleményem
2015. nov. 13. 18:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Már vettünk azóta.Legalább nyugodtan alszunk...
2015. nov. 14. 09:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Na mi történt,hogy kiemelted a kérdést?
2015. nov. 26. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!