Aki a babat cicin altatja, miutan elaludt marad vagy kiveszitek a szajabol a cicit?
Mennyi idős?
Én fekve szoptatom altatáskor, amikor elaludt, általában elengedi, ki tudok jönni mellőle. Míg kisebb volt, ő is felébredt, de akkor ölből próbáltam letenni.
2: Az én babámat soha nem kellett büfiztetni az esti/éjjeli szopizásnál. Olyankor sokkal lassabban eszik, mint nappal, abszolút nem nyelt levegőt, soha nem volt ebből gond, pedig már elmúlt egy éves. Elég sok babánál így van, gondolom a kérdezőénél is.
Kérdésre válaszolva: Én sokáig azt hittem, hogy minél tovább tartom a cicin, annál könnyebb lerakni aludni, de aztán rájöttem, hogy az én babámnál nem gy van. Nálunk az vált be, hogy amikor majdnem elaludt éppen elnyomja az álom, akkor vettem el tőle a cicit, de még olyankor amikor azért "tudatánál" van :D. Ha megvártam mg teljesen elalszik, akkor felébredt a "cicielvételre" És valójában azért ordított mert fel lett ébresztve és nem azért mert elvettem a cicit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!