Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki a babat cicin altatja,...

Aki a babat cicin altatja, miutan elaludt marad vagy kiveszitek a szajabol a cicit?

Figyelt kérdés
En cicin altatom neha neha cumlizik neha abba hagyja.ha kihuzom azt eszre veszi egybol es ordit.igy viszont nem alszik melyen ha benne hagyom.mit csinaljak?
2014. júl. 4. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ezen altatgattam, de elaludni sosem hagytam. Kivettem a szájából, letettem az ágyba és kijöttem. Ha sírt, akkor visszamentem, megnyugtattam, majd újra letettem. Volt pár nehéz hetünk így, volt hogy egy fél estét azzal töltöttem, hogy visszajárkáltam, de most már (7 hónapos, de 3-4 hónapos kora óta így van) esti szopi után már fordul az ágy felé, hogy tehetem le, és befordul és alszik. Szeret bújni,szopizni, de nem függő. :)
2014. júl. 4. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Este a fürdés után eszik, és elálmosodik rajta. Utána BÜFI van...Te nem szoktad büfiztetni?
2014. júl. 4. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Mennyi idős?

Én fekve szoptatom altatáskor, amikor elaludt, általában elengedi, ki tudok jönni mellőle. Míg kisebb volt, ő is felébredt, de akkor ölből próbáltam letenni.

2014. júl. 4. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:

2: Az én babámat soha nem kellett büfiztetni az esti/éjjeli szopizásnál. Olyankor sokkal lassabban eszik, mint nappal, abszolút nem nyelt levegőt, soha nem volt ebből gond, pedig már elmúlt egy éves. Elég sok babánál így van, gondolom a kérdezőénél is.

Kérdésre válaszolva: Én sokáig azt hittem, hogy minél tovább tartom a cicin, annál könnyebb lerakni aludni, de aztán rájöttem, hogy az én babámnál nem gy van. Nálunk az vált be, hogy amikor majdnem elaludt éppen elnyomja az álom, akkor vettem el tőle a cicit, de még olyankor amikor azért "tudatánál" van :D. Ha megvártam mg teljesen elalszik, akkor felébredt a "cicielvételre" És valójában azért ordított mert fel lett ébresztve és nem azért mert elvettem a cicit. :)

2014. júl. 4. 14:02
 5/5 A kérdező kommentje:
A babam 6 hetes. Szoktam bufiztetni eves utan de o inkabb tapszeres.megeszi es megetetem.cicin altatom el.csak 10 vagy 20 ml tejcim lehet semmi tobb.
2014. júl. 4. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!