Mindig kiveszitek kézbe, ha felsír?
Mindenképpen vedd fel! Kicsit "lötyögj" vele, és tedd le, ha megnyugodott. Ha megint sírni kezd, akkor újból. Sajna addig kell játszani így, amig elalszik. Akkor biztosan nem szokik a kézhez és később sem kell órákat sétálgatni vele. Az első gyerekemnél hagytam sírni sokat, mert "azt mondták", de már a második és harmadik gyerekemnél nem tettem. Azóta is bánom, hogy az elsőnél ennyire nem magamra hallgattam és a babámra! Olyan gyorsan elszáll ez a néhány nehéz hónap, neki most RÁD van szüksége.
Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de a hasfájásra nincs más módszer, mint a türelem... Mi is mindent kipróbáltunk, semmi értelme nem volt, csak egy rakás pénzbe került. Tarts ki! :)
Persze, hogy vedd fel.
Nagyon jó pocakfájós babáknak a hordozás: a testhelyzet és a séta közbeni rázkódás :)
a fiam borzasztóan hasfájós, semmi nem segít(ett) eddig rajta.
És igen, ha a hasfájás miatt sír, akkor felveszem, ezzel szerintem nem lehet elkapatni, hiszen szenved (a mi babánk legalábbis borzalmasan, szegény) és függőleges helyzetben láthatóan megkönnyebbül, általában kis idő múlva el is alszik.
Nyöszörgésnél nem, meggymagpárnát kap és pocaksimogatást, van, hogy ez is beválik, és visszaalszik :)
Igen, ne hagyd sírni! Ha megnyugodott tedd le, ha megint sír, újra fel kell venni. Ilyenkor alakul ki a kötődés, az hogy tudja rád mindig számíthat ha baj van! Azért sír, mert szüksége van segítségre, semmiképp nem szabad sírni hagyni! Amikor már majdnem elaludt, akkor tedd be az ágyba. Én mindig így csináltam, és 2 hónapos kora óta egyedül alszik le, soha nem kellett altatnom. A lényeg, hogy próbáld nem hozzászoktatni ahhoz, hogy csak séta közben a kezedben alszik el! Az én babám 10 hónaposan már 11 kg, elég nehéz lenne így altatni:-)
Ja és érdemes több hasfájós szert kipróbálni, van akinek ez jön be, van akinek a másik. Sajnos van akinek semmi nem használ, de ne adjátok fel, hátha valamelyik mégis segít. Nálunk az Infacol volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!