El lehet kerülni, hogy egy kismama többes szám első személyben beszéljen a baba dolgairól? Ettünk, kakiltunk,100 g-ot szoptunk,6700 grammosak vagyunk, stb.
Figyelt kérdés
Ez magától jön így mindenkinek és csak tudatosan lehet nem így beszélni? Nem akarok senkit megbántani, de olyan idétlen szerintem...2015. nov. 4. 08:39
11/17 anonim válasza:
Hát,en kb teljesen ossze vagyok nove mindket gyerekemmel,5 eve itthon,de még mindig nem jon a számra,hogy igy beszéljek...szamomra is vicces inkább..soha nem kellett emiatt megeroltetnem magam
12/17 anonim válasza:
El lehet kerülni.. en max azt mondom hogy fáradtak vagyunk de ilyenkor én is az vagyok, nem csak a baba. :) nem csak neked idétlen, figyeld mit kap itt a kérdező ha a kérdésben így nyilvánul meg.
13/17 anonim válasza:
Nekem is nagyon idétlenül hangzik. Párszor persze kicsúszott már a számon, de olyankor én is jót mosolygok magamon. :)
14/17 anonim válasza:
Multkor volt itt egy kerdes, amiben minden szot igy irt a kerdezo. 100 ml- t ettunk aztan bufiztunk es nem akartunk aludni.
Szamomra ez szornyen visszataszito!
Felnott emberek tudjanak mar ragozni!
15/17 anonim válasza:
El lehet kerülni. 7 gyerekem van, és sosem beszéltem így.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindekinek ment a zöld kéz! :)
2015. nov. 4. 19:26
17/17 anonim válasza:
Nálam egy apuka vitte a pálmát...
- "és már megjött a menzeszünk is"...( egyedül nevelte 12 éves lányát...)
Na akkor szóltam életemben először ezért a szóhasználatért és bizony jót nevettünk rajta mindketten...
Fel sem tűnik a szülőknek, túl szoros szimbiózis van köztük. Meg kell tartani az egészséges határokat szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!