Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » El lehet kerülni, hogy egy...

El lehet kerülni, hogy egy kismama többes szám első személyben beszéljen a baba dolgairól? Ettünk, kakiltunk,100 g-ot szoptunk,6700 grammosak vagyunk, stb.

Figyelt kérdés
Ez magától jön így mindenkinek és csak tudatosan lehet nem így beszélni? Nem akarok senkit megbántani, de olyan idétlen szerintem...
2015. nov. 4. 08:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%
Hát,en kb teljesen ossze vagyok nove mindket gyerekemmel,5 eve itthon,de még mindig nem jon a számra,hogy igy beszéljek...szamomra is vicces inkább..soha nem kellett emiatt megeroltetnem magam
2015. nov. 4. 10:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
El lehet kerülni.. en max azt mondom hogy fáradtak vagyunk de ilyenkor én is az vagyok, nem csak a baba. :) nem csak neked idétlen, figyeld mit kap itt a kérdező ha a kérdésben így nyilvánul meg.
2015. nov. 4. 11:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon idétlenül hangzik. Párszor persze kicsúszott már a számon, de olyankor én is jót mosolygok magamon. :)
2015. nov. 4. 14:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Multkor volt itt egy kerdes, amiben minden szot igy irt a kerdezo. 100 ml- t ettunk aztan bufiztunk es nem akartunk aludni.

Szamomra ez szornyen visszataszito!

Felnott emberek tudjanak mar ragozni!

2015. nov. 4. 14:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
El lehet kerülni. 7 gyerekem van, és sosem beszéltem így.
2015. nov. 4. 19:07
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindekinek ment a zöld kéz! :)
2015. nov. 4. 19:26
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálam egy apuka vitte a pálmát...

- "és már megjött a menzeszünk is"...( egyedül nevelte 12 éves lányát...)

Na akkor szóltam életemben először ezért a szóhasználatért és bizony jót nevettünk rajta mindketten...

Fel sem tűnik a szülőknek, túl szoros szimbiózis van köztük. Meg kell tartani az egészséges határokat szerintem.

2015. nov. 6. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!