Kismamák, akik már kaptatok ajándékba pelenkatortát, örültetek neki, vagy nem?
Mi volt a véleményetek róla, ha ezt kaptatok ajándékba?
Köszönöm!
Mire jó az?
Dísznek elég csúf, összefogdosott pelenkát pedig nem szívesen adnék a gyerekre...
pelenkának mindig orul az ember, de nem feltétlen -torta formában...
én sem szivesen adnám a gyerekre, amit már korbe taperoltak..
Nem örülnék.
Eredeti csomagolásban inkább.
A pelenkázón se tartok zacskón kívül a napi adagnál többet hogy a por se szállja (takarítás mellett is akad).
Szia!
Bár én nem kaptam pelenkatortát, csak 1-1 csomag pelust a nagyobb gyerkőceinknél, de nem nagyon örültem neki. Az ajándékozók nem olyat hoztak, amit használunk, a fiunk popója ki is pirosodott tőle, a nagyobbik lányunknál kapottnál meg az volt a gondom, hogy nem tudtuk elhasználni, mert "kinőtte". Súlyra még bőven jó volt, de ő erős derékban és szorította. A csomag 1/3-át odaadtam a védőnőnek, mert nem tudtam elhasználni.
Ha egyeztettek, talán jó is kisülhet a dologból, de miért nem veszel valami személyesebbet a babának, és anyukának ajándékutalványt olyan üzletben, ahol vásárolni szokott?
Valóban nem praktikus ajándék. Kaptam, és nagyon örültem neki, de nehéz eltalálni. Nálunk a márka nem stimmelt, a kisfiam ordított abban a pelusban, valamiért nem tetszett a bőrének (DM saját márkás, mi meg Pamperst kezdtünk használni). Így mi elvittük a menekülteknek.
Amit tudok tanácsolni: a márkát derítsd ki, mielőtt hozzákezdesz, semmiképp se több márkából, mert felesleges, méretileg pedig a kettesből célszerű, azt hordják az elején (5 kg-ig jó ált).
Nem az újszülött méretet vettem meg, hanem az eggyel nagyobbat.
Azért nem veszek személyes ajándékot, mert már most karácsonyra is baba ajándékot kapnak, és majd a keresztelőre is valami komoly ajándékot fogunk adni.
Én csak kedveskedni szeretnék a születéskor is valamivel. Ezért találtam ki ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!