Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kismamák, akik már kaptatok...

Kismamák, akik már kaptatok ajándékba pelenkatortát, örültetek neki, vagy nem?

Figyelt kérdés

Mi volt a véleményetek róla, ha ezt kaptatok ajándékba?

Köszönöm!

2015. okt. 21. 08:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
57%
Szerencsére nem kaptam. Rá se adtam volna a gyerekre olyan pelenkát, ami nem az eredeti csomagjában van. Csomagoltat is csak akkor, ha olyan márka, amit használunk.
2015. okt. 21. 12:01
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is jobban örülnék az ajándékutalványnak. De ajándék lónak nem nézem a fogát, csak azt kérdezted, hogy mi a véleményünk róla:)
2015. okt. 21. 12:03
 23/25 anonim ***** válasza:
68%

Kaptam,de nem örültem,mert felesleges volt,bontott ösdzetapizottat nem afok rá,márka se stimmelt,nem kockáztattam meg hogy emiatt legyen pöttyös megint( kezdetben az volt szinte mindentől,pedig nemvettünk gagyit)

Én odaadtam a védőnőnek,odaadta olyannak aki örült neki.

2015. okt. 21. 12:28
 24/25 A kérdező kommentje:

A vélemények érdekeltek, nem az, hogy bárki is megmondja a másiknak, hogy mit tegyen. Aki akart, az válaszolt.

Ne bántsunk már senkit!

2015. okt. 21. 12:40
 25/25 anonim ***** válasza:
76%
Szia! Én kaptam és nagyon örültem neki. Mondjuk a kislányomnak eddig szerencsére minden típusú pelenka jó volt (sokat kaptunk ajándékba). Szerintem általad összerakva, ahogy írtad is, esetleg 1-1 játékkal kiegészítve, sokkal személyesebb ajándék mint egy csomagolt pelenka, vagy egy utalvány. Szóval szerintem jó ötlet :)
2015. okt. 21. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!