Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kismamák, akik már kaptatok...

Kismamák, akik már kaptatok ajándékba pelenkatortát, örültetek neki, vagy nem?

Figyelt kérdés

Mi volt a véleményetek róla, ha ezt kaptatok ajándékba?

Köszönöm!

2015. okt. 21. 08:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a csomagolt pelusnak jobban örülnék. És annak örülnék a legjobban, ha előtte megkérdeznék a márkát és méretet :)
2015. okt. 21. 09:07
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Még ugyan nem kaptam, de mivel még nem tudjuk, hogy melyik milyen, én egy olyan csomagnak örülnék nagyon, amiben különböző fajták vannak összeválogatva, hogy ki tudjuk próbálni, melyik az, amelyik bejön. Mert ha pont egy olyat kapunk, amelyik nem jön be, az nem olyan jó.
2015. okt. 21. 09:17
 13/25 A kérdező kommentje:

Igen, én is arra gondoltam, hogy többfélét kapnának, és próbálgathatnák, hogy milyen a jó.

De nagyobb méretet, mint az újszülött, mivel a szülésre már újszülött méretből biztosan betáraznak.

2015. okt. 21. 09:20
 14/25 anonim ***** válasza:
76%
Értsd meg, hogy nem jó, ha többfélét összevásárolsz, mert mire belenő, már van egy adott típus, amit használnak, és nem célszerű váltogatni.
2015. okt. 21. 10:01
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a többfélét inkább újszülött méretben vedd, mert mire nagyobb lesz, meglsz, hogy melyik vált be. Esetleg érdeklődd meg az anyukától, hogy tényleg betáraztak-e már pelenkából, és mennyit.
2015. okt. 21. 10:10
 16/25 A kérdező kommentje:

Ha kifaggatom, akkor az már nem meglepetés. Illetve már meg akarom venni, mire megszületne a baba.

Ha nem használják, hát nem használják. Majd elteszem a saját babámnak :)

Viszont lehet, hogy nem lesz torta belőle, csak egy ajándékcsomag.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2015. okt. 21. 10:24
 17/25 anonim ***** válasza:
84%

A pelenkatorta nem olcsó mulatság, elég szép összeg, abból inkább vegyél ajándékutalványt, szinte minden drogériában kapható, elegáns kis kártya formájában is. Ennél hasznosabbat nem adhatsz. Ezt bármire elkölthetik, arra, amire szükség van. Pelenka, popsitörlő, bébiétel, tápszer...

Mellé tegyél egy kis takarót, egy kis csörgőt vagy rongyit. Szép és aranyos ajándék a pelenkatorta, de a legkevésbé praktikus. Millió gond lehet vele, a mérettől kezdve a márkáig, ha adsz, inkább hasznosat ajándékozz.

2015. okt. 21. 10:55
 18/25 anonim ***** válasza:
50%
Jó, hogy kikérted a véleményeket, hogy aztán baromságot adj ajándékba. Csak gratulálni tudok. Legközelebb spóroljuk meg a kérdést.
2015. okt. 21. 10:55
 19/25 anonim ***** válasza:
69%
Miért kéne meglepetés legyen? Ne haragudj, ha penekát viszel ajándékba az startból nem lesz meglepetés, mindeki azt visz :)) Ha egy üveg whiskeyt viszel, a zlesz meglepetés :D
2015. okt. 21. 10:57
 20/25 anonim ***** válasza:
52%

Megy ám a lepontozás.. :)

Ha eldöntötted, minek kérdezed?

Vigyázz, van ám lejárati idő is, nehogy rád romoljon mire gyereked lesz (a nedszívó mag tönkremegy)!

2015. okt. 21. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!